Motorola i Bose predstavljaju nove moto buds+ slušalice

Motorola je od svog nastanka posvećena pružanju najnovije tehnologije korisnicima i podsticanju inovacije. S tom filozofijom, Motorola predstavlja porodicu moto slušalica, koja uključuje moto buds i moto buds+.

PCPress.rs Image

U svetu u kojem je brza integracija i dinamično audio iskustvo suštinski važno, moto buds porodica slušalica ističe se nudeći korisnicima savršenu kombinaciju jasnoće, intenziteta, stila i inovacije. Sa Hi-Res Audio, naprednom kontrolom buke i trostrukim mikrofonskim sistemima, upakovane u modernom, vodootpornom kućištu, nove slušalice redefinišu audio iskustva u pokretu.

Moto buds+: Čujte svaki detalj. Osetite bas.

Motorola i Bose, dva legendarna brenda sa zajedničkom predanošću inovacijama, zajedno su radili na novim Sound by Bose, moto buds+ slušalicama. Moto buds+ koriste Bose ekspertizu kako bi pružile nezaboravno iskustvo korisnicima, uključujući impresivnu aktivnu kontrolu buke i podešavanje ekvilajzera, za neverovatni audio visokog kvaliteta u pokretu.

PCPress.rs Image

“Bili smo oduševljeni što smo radili sa Motorolom i imali priliku da podelimo našu stručnost za lansiranje moto buds+ slušalica”, rekao je Nick Smith, stariji potpredsednik Strategije i Razvoja poslovanja u kompaniji Bose. “Sa integracijom Sound by Bose, korisnici Motorole sada imaju pristup slušalicama koje nude besprekornu povezanost sa njihovim uređajima, kao i visokokvalitetni audio i eliminaciju buke na koju su navikli”.

Pročitajte i:  Motorola Edge 50 Pro: Na drugačijim osnovama

Moto buds+ takođe uključuju dva dinamička drajvera profesionalno podešena da pruže jasnije vokale i dubok, dinamičan bas, što omogućava čistije i intenzivnije audio iskustvo.

Korisnici mogu da uživaju u muzici studijskog kvaliteta sa Hi-Res Audio tehnologijom, koja beleži zvuk u širem opsegu i sa 3 puta više detalja na Hi-Res Audio streaming aplikacijama.

PCPress.rs Image

Moto buds+ su takođe kompatibilne sa Dolby® Head Tracking tehnologijom kada su uparene sa najnovijom porodicom Motorola edge pametnih telefona sa Dolby Atmos® podrškom, kao što su motorola edge 50 ultra i edge 50 pro.

Prilagođavanjem zvuka kako korisnik pomera glavu, Dolby Head Tracking pruža slušaocima prirodnije i realnije iskustvo. Kada se upare sa omiljenim zabavnim sadržajem u Dolby Atmos-u, korisnici će takođe uživati u još kvalitetnijem zvučnom iskustvu sa većom jasnoćom, detaljima i dubinom.

Korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim moto buds+ slušalicama uz pomoć nove moto buds aplikacije, koja se besprekorno integriše sa celokupnim Motorola ekosistemom i nudi poboljšane opcije prilagođavanja.

U okviru aplikacije, korisnici imaju pristup brojnim funkcijama, uključujući dinamično aktivno otklanjanje buke koje nudi izbor između različitih nivoa kontrole buke. Takođe, mogu omogućiti aktivni adaptivni režim koji inteligentno identifikuje ambijentalne zvukove, automatski prilagođavajući eliminaciju buke.

PCPress.rs Image

Za trenutke kada je potrebno da korisnici ostanu u toku sa svojim okruženjem, omogućavanjem Režima transparentnosti mogu čuti zvuk oko sebe, tako da ne propuste šta se dešava dok nose svoje slušalice.

Pročitajte i:  Motorola Razr linija imaće veće prednje ekrane  

Telefonski pozivi i video pozivi su oslobođeni prekida na moto buds+ slušalicama, čak i kada vreme ili pozadinski zvuk prave dodatnu buku. Dizajnirane sa fokusom na korisnike u pokretu, moto buds+ slušalice poseduju dva trostruka mikrofonska sistema koji snimaju zvuk sa tri različite tačke, što za rezultat ima bolje potiskivanje ambijentalne buke i otklanjanje eha. Slušalice takođe donose CrystalTalk AI, koji uključuje napredni algoritam protiv vetra, omogućavajući da korisnički glasovi budu čujni u bučnim okruženjima.

PCPress.rs Image

Korisnici mogu da računaju da će ih moto buds+ slušalice pratiti tokom celog dana, budući da slušalice nude 8 sati reprodukcije samo sa jednim punjenjem i još 3 sata slušanja nakon samo 10 minuta punjenja.

Kada je zaista potrebno napuniti slušalice, punjenje dok ste u pokretu je brzo i bez problema sa do 38 sati spremnih za upotrebu sa potpuno napunjenom futrolom i bežičnim punjenjem.

Dostupnost

Moto buds+ slušalice u Srbiji će biti dostupne od 7. maja po ceni od 14.999 rsd.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *