ASUS ROG Flow

MTS: Jeftiniji roming

mts_imate_prijatelje "Mobilna telefonija Srbije" (MTS) omogućila je od danas (5. jul 2010. godine) jeftinije telefoniranje u romignu u više od 30 zemalja, koje su popularna odredišta za letovanje srpskih turista.

Kako se navodi u saopštenju, posetioci će u Crnoj Gori i Bosni i Hecegovini, koristeći mreže Mtela, pozive moći da primaju po ceni od 5,9 dinara, bez obzira na dužinu trajanja razgovora.

Iz Crne Gore i BiH posetioci će moći da pozivaju brojeve u mrežama Telekom Srbija grupe, u okviru koje su MTS, fiksna telefonija "Telekoma Srbije", "Mtel" Crna Gora i "Mtel" BiH po ceni od 7,8 dinara za minut za postpejd korisnike, odnosno osam dinara za minut za pripejd korisnike.

Jeftiniji roming u najatraktivnijim turističkim odredištima, kao što su Grčka, Turska, Hrvatska, Italija, Španija, Egipat i Bugarska, mogu se koristiti u okviru mreža "prijateljskih operatera" (My friend), sa kojima MTS ima posebne ugovore.

Svi postpejd korisnici MTS-a moći će da razgovaraju po nižim cenama od standardnih, a cene tekstualnih poruka i prenosa podataka umanjene su za 50%.

Pročitajte i:  eSIM: Budućnost je stigla, Ivana Ivković, Telekom Srbija | BIZIT2020

Pripejd korisnici će, dodaje se u saopštenju, dolazne pozive plaćati 30 dinara po minutu, dok će kod pozivanja brojeva u prijateljskim mrežama, ukoliko se iniciraju putem kratkog koda *102*, plaćati 35 dinara, odnosno 90 dinara kada ostvare standardni poziv.

MTS je za postpejd korisnike ove godine uveo i tarifne dodatke za jeftiniji prijem poziva u romingu. Uz tarifni dodatak prijema poziva u, na primer, Egiptu minut razgovara košta 16,5 dinara, umesto uobičajenih 99 dinara.

Tarifni dodaci od 25, 50 ili 100 minuta, mogu se kupiti u poslovnicama "Telekoma Srbija" ili pozivom korisničkog servisa 064 789 i važe do kraja meseca u kome su kupljeni.

Sve navedene cene su bez poreza.

Niže cene telefoniranja u inostranstvu važiće do 31. avgusta, a detalji o letnjim promotivnim cenama rominga i lista "prijateljskih" operatera mogu se naći na interent strani www.mts.telekom.rs.

Izvor: eKapija

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , , ,