MUK grupa otvorila kancelariju u Srbiji

MUK grupa osnovana je 1997. godine, a glavna misija je distribucija integrisanih rešenja i sistema vodećih svetskih dobavljača u industriji informacionih tehnologija.

PCPress.rs Image

Kompanija danas broji više od 600 zaposlenih, sarađuje s preko 100 renomiranih IT proizvođača i ostvaruje partnersku saradnju s više od 1500 kompanija. MUK grupa konstantno evoluira, sklapajući nova internacionalna partnerstva s proizvođačima računarskog hardvera, aktivne i pasivne mrežne opreme, sistema za besprekidno napajanje, takođe i softvera, kao značajne karike u postavljanju IT infrastrukture bilo kog obima i složenosti.

I proizvodi i znanje

Posle više od 25 godina liderske pozicije u istočnoj Evropi, MUK grupa je počela ekspanziju na zemlje Adriatic regiona. Krajem prošle godine MUK-Computers d.o.o. je otvorio kancelariju i u Beogradu. MUK-Computers primenjuje isti način poslovanja, odnosno model distributera s dodatnom vrednošću, i na taj način želi da bude značajan i pouzdan partner sistem integratorima, projektnim biroima i korisnicima u Srbiji. Osnovna delatnost preduzeća je distribucija računarske opreme, periferne i mrežne opreme, softvera infrastrukturnih rešenja i usluga i aktivno učešće u razvoju i implementaciji projekata koji koriste ova rešenja.

Pored distribucije, koja po prirodi uključuje i logističke usluge, MUK-Computers obezbeđuje i brz pristup inženjerskim, marketinškim, finansijskim i servisnim uslugama, zahvaljujući jedinstvenoj internoj organizaciji. Usluge podržavaju sertifikovani stručnjaci i inženjeri s velikim iskustvom u projektima, iskustvom u upravljanju rizicima i sufinansiranju transakcija, kao i velikim marketinškim i logističkim timom. Osim toga, pomaže u razvoju poslovanja svojih partnera kroz konsalting, instalacije i održavanje hardverskih, softverskih i cloud rešenja, kao i mogućnost podrške i implementacije projekata bilo koje složenosti i obima.

Pročitajte i:  Polovina zaposlenih se plaši da prijavi bezbednosne propuste

Raznovrsna rešenja

MUK portfolio u Srbiji pokriva više IT vertikala. Kod infrastrukturnih rešenja za komunikacionu mrežnu opremu, MUK je ekskluzivni distributer u Adriatic regionu američkog proizvođača Commscope-a, a distribuira i opremu proizvođača Siemon, Excel Networking, HES Cabling Systems i Digitus. Takođe i QNAP i Nexsan, rešenja za skladištenje podataka, Tecnoware u domenu rešenja besprekidnog napajanja, mrežna rešenja Engenius, prenosive električne stanice Bluetti i mnoge druge. Pored hardverskih proizvođača, MUK je zastupnik i za softverska rešenja Alibaba Cloud, BitTitan, Dropsuite, iGuana, SaneBox i Zimbra.

PCPress.rs Image

U glavnoj misiji i želji da modernizuje i tržište Srbije, MUK-Computers radi na konstantnom unapređivanju znanja i veština svojih zaposlenih kako bi što lakše i efikasnije pomogli svojim partnerima da dođu do zajedničkih ciljeva.

Ukoliko imate potrebu za navedenim proizvodima i uslugama, možete se obratiti kompaniji MUK na office@muk.co.rs.

muk.group

Facebook komentari: