ASUS Zenbook

Na Portalu eUprave od danas dostupan automatski info servis

Od danas, 21. maja, na Portalu eUprava omogućen je automatski info servis gde građani mogu da dobiju informacije odgovore na pitanja o uslugama elektronske uprave.

PCPress.rs Image

Građani ovom servisu mogu da pristupe na početnoj stranici Portala eUprava i dobiju odgovore na pitanja o elektronskoj upravi, elektronskom identitetu, uslugama kao što je elektronska prijava dece u vrtić, zakazivanje termina za dobijanje ličnih dokumenata, elektronskoj prijavi rođenja deteta i mnoge druge.

”Kako bismo građanima pružili odgovore na njihova pitanja u što kraćem roku tim Kancelarije za IT i eUpravu posvetio se razvoju ovog automatskog info servisa. Pozivamo građane da sva svoja pitanja i nedoumice postave ovom servisu, jer što više budu pitali sam servis će biti pametniji i bogatiji znanjem. Ovo je još samo jedan primer kako javna uprava može da bude u službi svojih građana”, izjavio je doc. dr Mihailo Jovanović, direktor Kancelarije za IT i eUpravu.

Automatski info servis trenutno je dostupan u beta verziji, tako da Kancelarija za IT poziva sve građane da zajedno naučimo ovaj servis kako bi pružao što kvalitetnije i preciznije odgovore na njihova pitanja.

Facebook komentari:
5G i IoT - specijalno izdanje

Tagovi: ,