ERP 2024

Najavljen Vip Beach Masters 2012

VIP-BEACH VOLLEY 2012_03B Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije danas su najavili Vip Beach Masters 2012 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje će se ovog leta igrati u čak 7 gradova i to u: Kragujevcu, Novom Sadu, Kladovu, Kanjiži, Baču, Bačkoj Palanci i Beogradu. Promoter petog po redu profesionalnog šampionata u odbojci na pesku je i ove godine naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, koji će tokom Vip Beach Masters turnira voditi školu odbojke za mališane u svim gradovima u kojima se održavaju nadmetanja.

Prvi turnir nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku održaće se u Kragujevcu od 22. do 24. juna, a finale je planirano na beogradskoj Adi Ciganliji od 30. avgusta do 2. septembra. Za titulu šampiona i šampionki Srbije u odbojci na pesku nadmetaće se brojni timovi kroz svih 7 turnira, a ukupni nagradni fond finalnog turnira iznosiće 11.500 evra.

Odbojkaški savez Srbije i Vip posebno su ponosni na činjenicu da će Novi Sad od 4. do 8. jula ponovo biti domaćin izuzetno atraktivnog Evropskog šampionata – Masters serije, koji će na plaži Štrand okupiti najbolje muške ekipe starog kontinenta, sa nagradnim fondom od 25.000 evra. Takmičari će se nadmetati za poene na listi Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB). Pravo na učešća u glavnom turniru imaće i 2 tima iz Srbije kao zemlje domaćina.

Aleksandar Boričić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, na današnjoj promociji istakao je: “Razvoj odbojke na pesku i organizacija Vip Beach Masters-a predstavljaju značajan segment partnerske saradnje između kompanije Vip mobile i Odbojkaškog saveza Srbije. Izuzetno sam ponosan što je, zahvaljujući ovom projektu, odbojka na pesku sve popularnija i prisutnija među ljubiteljima sporta i medijima kod nas i što Srbija, zahvaljujući uspešnoj organizaciji domaćih turnira, ima čast da ovog leta organizuje bičvolej ligu i uz već postojeće turnire pokaže da nam je izuzetno stalo do razvoja ovog lepog i dinamičnog sporta."

“Petu godinu zaredom Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije kroz Vip Beach Masters turnire doprinose brzom razvoju srpske odbojke na pesku i podižu je na međunarodni nivo. Vip Beach Masters se potvrdio kao prestižna manifestacija koja okuplja najbolje igrače bičvoleja u Srbiji i regionu tako da je izvesno da će i ovogodišnji turniri kvalitetom igre i atraktivnim konceptom privući brojne ljubitelje ovog sporta", izjavio je Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

Ovaj značajni sportski događaj podržali su ZTE, Hypo Alpe Adria Group, Aqua Viva, DaCapo, Red Bull, kao i gradovi u kojima se turniri održavaju preko svojih javnih preduzeća, a kompanija Wiener Stadtische osigurala je ceo turnir. Medijski partneri projekta su RTS, Gloria, 24 sata, AS radio iz Novog Sada i TDI Radio iz Beograda.

Izvor: Vip mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , ,