Najpopularnije bada aplikacije besplatno

bada-logo Korisnici Samsung telefona sa bada operativnim sistemom imaju mogućnost da besplatno preuzmu najpopularnije aplikacije u promotovnom periodu, od 16. septembra do 15. novembra, na internet adresi www.samsungapps.com.

Samsung Apps omogućava jednostavno i lako preuzimanje najrazličitijih aplikacija na telefon. Na raspolaganju je mnoštvo igara, vesti, referentne literature i drugih uslužnih programa među kojima su aplikacija za društvene mreže, navigaciju, zdravlje, putovanja.

Zahvaljujući Samsung servisu, koji se lako koristi u širokom izboru aplikacija, www.samsungapps.com je mesto na kojem se može zabaviti dok se istražuje šta je sve na raspolaganju. Aplikacije je moguće preuzeti na računar i prebaciti ih na mobilni telefon.

U promotivnom periodu besplatne su veoma popularne aplikacije:

· WVGA  (Wave, Wave II i Wave III): 24 (EA), Fruit Ninja (1. na rang listi komercijalnih aplikacija za prvu polovinu 2011), Plant vs Zombie  (33. komercijalna aplikacija na Appstore), Farm Frenzy 2 (čuvena simulaciona igra u Apple prodavnici aplikacija i na Android tržištu), Kint Messenger (najpopularnija u kategoriji društvenih medija)

· WQVGA  (bada serija): 7 (EA) , Badava (1. na rang listi komercijalnih aplikacija za prvu polovinu 2011), Doodle Jump (2. na rang listi komercijalnih aplikacija za prvu polovinu 2011)

Pročitajte i:  Najbolje aplikacije za hvatanje beleški: Evernote

Takođe, pored besplatnih opcija, počeo je sa radom i Premium store dostupan za kupovinu najraznovrsnijih aplikacija.

Cene aplikacija dostupne su u tri kategorije: 118 din, 236 din i 356 din.

Domaći autori su već počeli da razvijaju aplikacije za Paid store, među prvima je strateška igra (slično potapanju podmornica uz likove svetskih vojskovođa) za bada telefone koju je već završio VTS Apps tim iz Samsung laboratorije u Nišu.

O Samsung Electronics

Samsung Electronics je globalni lider na polju poluprovodnika, telekomunikacija, digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije sa prihodom od 135.8 milijardi dolara u 2010. godini. Zapošljava približno 190,500 ljudi u 206 filijala, širom 68 država. Kompanija se sastoji od osam glavnih nezavisnih poslovnih jedinica: kompanija za vizuelni displej, kompanija za mobilne komunikacije, kompanija za telekomunikacione sisteme, kompanija za digitalne aplikacije, kompanija za informacione tehnologije, kompanija za digitalni Imaging, kompanija za poluprovodnike i kompanija za LCD ekrane.  Prepoznat kao jedan od globalnih brendova sa najbržim rastom, Samsung Electronics je vodeći proizvođač digitalnih TV aparata, memorijskih čipova, mobilnih telefona i TFT-LCD-a. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,