Netflix izbacio “Play something” za korinike Android platforme

Kompanija Netflix je funkciju “Play something” predstavila još u aprilu, a 4. oktobra 2021. godine lansirala je globalno za TV i Android korisnike.

PCPress.rs Image

“Play something” je dugme na korisničkom interfejsu, koje izbacuje filmove i serije koje niste ranije gledali. Još uvek nije dostupna za iOS, ali iz kompanije poručuju da će, kroz nekoliko meseci, moći da je koristi i ovaj operativni sistem. Opciju je moguće pronaći pomoću trake za navigaciju, u dnu ekrana ili u, otprilike, 17. redu na početnoj stranici.

Što se drugih noviteta tiče, od 4. oktobra će, osim “Play something”, za Android biti dostupna i “Fast Laugh” opcija, koja je prvobitno predstavljena na iOS-u. Ona nudi duhovite isečke iz serija, filmova i tv šou-a i podseća na TikTok kalemove. Svrha joj je da nasmeje i zabavi korisnike koji više neće morati da gledaju celu emisiju ili film. Opciju će, doduše, imati svega nekoliko tržišta.

Treći novitet za iOS je “Downloads for you”, dugme koje omogućuje skidanje sadržaja za gledanje offline. Ova mogućnost će naročito biti zanimljiva korisnicima koji određeno vreme neće imati internet, na primer dok putuju avionom. Mogućnost će biti dostupna za nekoliko meseci.

Pročitajte i:  Kad AI snimci završe u dokumentarnom filmu

Izvor: theverge

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,