Nokia: Aplikacija Shazam preuzeta milion puta preko servisa Ovi Store

PCPress.rs ImageOd kada je postala dostupna, aplikaciju Shazam, jednu od omiljenih za mobilne telephone, preuzelo je više od milion Nokijinih korisnika.
Shazam je aplikacija koja već nosi rekord broja preuzimanja u danu kada je postala dostupna, a nastavlja da bude jedna od najpopularnijih u Ovi prodavnici. Preuzeta je na više od 200 tržišta i kompatibilna je sa više od 40 različitih Nokijinih modela telefona.
Marco Argenti, potpredsednik odeljenja Media & Games kompanije Nokia kaže: “Shazam nastavlja da bude omiljena aplikacija koju korisnici vole zbog mnoštva lepih osobina: jednostavnosti, korisnosti i zabave. Ovaj recept je našao odjeka kod ljubitelja muzike širom sveta, koji mogu doznati ime numere koja im se dopada i preuzeti je nakon samo nekoliko “klikova” iz aplikacije Nokia Music Store.
Uspeh aplikacije Shazam u Ovi prodavnicama značajno je doprineo njegovom pozicioniranju i preuzimanju vodeće uloge na tržištu mobilnih aplikacija. Više od 50 miliona ljudi širom sveta koristilo je ovu aplikaciju, koja sada ima više od osam miliona pesama u svojoj bazi podataka. Comscore je nedavno proglasio Shazam za najpopularniju aplikaciju za mobilne telephone u Evropi.
Andrew Fisher, generalni direktor kompanije Shazam, rekao je: „Zahvaljujući našem odnosu sa kompanijom Nokia, Shazam nastoji da svim svojim korisnicima pruži potpuni užitak kada se radi o muzici. Izuzetno smo zadovoljni dometima prodavnice Ovi store kroz koju je u prvih 48 sati Shazam bio dostupan korisnicima u čak 178 zemalja širom sveta!”
Shazam, uz pomoć Nokijinih mobilnih telefona, pruža sveobuhvatnu i uzbudljivu muzičku uslugu korisnicima Nokijinih mobilnih uređaja, koja prevazilazi standardne domete same muzike. Aplikacija pruža mogućnost korisnicima da identifikuju o kojoj muzičkoj numeri se radi, gledaju muzičke spotove i druge muzičke sadržaje, kao i da razmenjuju muzičke sadržaja preko Facebook-a.
Shazam se možete preuzeti preko aplikacije Ovi store komapnije Nokia, dostupnim na www.store.ovi.com. Korisnici dobijaju mogućnost tridesetodnevnog probnog besplatnog korišćenja aplikacije kada je prvi put instaliraju. Nakon isteka 30 dana, korisnici mogu nastaviti sa korišćenjem aplikacije sa ograničenim rasponom opcija ili izabrati pun opseg usluga sa neograničenim korišćenjem za samo 4,99 dolara, 3,99 evra ili 2,99 funte.

Izvor: Nokia

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,