Nova Moto Unplugged aplikacija vam pomaže da više uživate u životu

Motorola je i zvanično predstavila Moto Unplugged, novo inovativno softversko iskustvo koje vam pomaže da uspostavite bolji balans kada su tehnologija i svet oko vas u pitanju – tako što uklanja sve distrakcije sa telefona kada vam je to potrebno.

PCPress.rs Image

Smartfoni nam omogućavaju da budemo povezani sa svim bitnim stvarima, međutim, ponekada nam je potrebno vreme samo za sebe, bez ikakvih smetnji.

Ovo je ujedno i rezultat istraživanja tokom kojih je Motorola primetila potrebu korisnika, pogotovo onih mlađih, da se povremeno isključe i ostvare bolju vezu sa svojim telefonima kako bi mogli da se više posvete stvarima koje se oko njih dešavaju.

Kako bi ostvarila te želje, Motorola je predstavila novo softversko iskustvo, Moto Unplugged, koje je dizajnirano sa željom da vam, kada je to potrebno, pruži pauzu od svih distrakcija koje telefon može da izazove.

Moto Unplugged aplikacija kreirana je kako bi osnažila korisnike i pružila im priliku da sami odluče kada žele da se isključe iz digitalnog i posvete analognom svetu.

Pročitajte i:  Motorola sada poseduje Silent Sentinel kompaniju specijalizovanu za kamere za velike udaljenosti

Nova aplikacija vam nudi opciju aktiviranja posebnog moda koji nudi mogućnost da sami odredite kada ćete napraviti pauzu i na koji način. Možete da odaberete aplikacije čije notifikacije će i dalje imati pristup telefonu tokom pauze, kao i one kojima će to biti zabranjeno.

Kada odlučite da vam je potrebna pauza, sve što treba da uradite jeste da odaberete vremenski rok u kom će odabrane aplikacije biti „uspavane“, i započnete svoju digitalnu pauzu.

Kako biste izbegli bilo kakvo ometanje tokom radnog vremena, Moto Unplugged će vam pružiti i mogućnost da pristupite samo mejlu ili Microsoft Teams aplikaciji, dok će sve ostale aplikacije koje vam bespotrebno troše dragoceno vreme biti nevidljive određeni vremenski period za koji se vi odlučite.

PCPress.rs Image

Naravno, sve ovo možete sa aplikacijama uraditi i kada niste na poslu, kako biste imali više vremena za omiljene aktivnosti i osobe u svom životu.

Na ovaj način, možete uživati u bitnim trenucima oko vas, a da niste potpuno isključeni iz digitalnog sveta.

Pročitajte i:  Motorola g24 power donosi ogromnu bateriju, upečatljiv dizajn i nisku cenu

Moto Unplugged aplikacija već sada je dostupna za model razr 40 ultra, a uskoro će moći da se preuzme i sa drugih Motorola uređaja.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: