BIZIT plus

Nova ponuda HP Integrity rešenja

HP je pojačao ponudu rešenja za kritičnu konvergentnu strukturu inovativnim i unapređenim HP Integrity sistemima, HP-UX softverom i uslugama koje donose trostruko bolje performanse,bolju otpornost i zaštitu investicije u kritične poslove.

PCPress.rs Image Novi sistemi su bazirani na Intel Itanium 9500 procesorima, zahvaljujući čemu je obrada i do 3 puta brža u odnosu na prethodnu generaciju, uz upotrebu 21 odsto manje energije.

Nova ponuda pokazuje HP-ovu posvećenost uvođenju vodećih inovacija u HP Integrity platformu, kažu iz ove kompanije .

U narednom periodu će ova unapređenja postupno stizati i na kritične x86 platforme i tako kreirati objedinjenju infrastrukturu za UNIX, Windows Server i Linux okruženja.

Nova ponuda obuhvata:

  • Brži i robusniji HP Superdome 2, uz nove blejd servere i unapređenja koja obezbeđuju visoku dostpunost za kritične poslove;
  • Tri nova HP Integrity blejd servera za HP BladeSystem c-Class kućište, pružaju fleksibilnost rada uz jedinstvenu mogućnost elektro-izolovanog particionisanja;
  • Novu osnovnu klasu HP Integrity servera za ogranke i preduzeća u razvoju, sa ENERGY STAR sertifikatom;
  • HP-UX unapređenja koja poboljšavaju bezbednost i upravljanje radi brže detekcije opasnosti i optimizacije upotrebe resursa;
  • Nove radionice, programe finansiranja i alate za procenu troškova.
Pročitajte i:  HP objavio najtanji 14-inčni gejming laptop na svetu

“Naši korisnici se suočavaju sa sve snažnijim zahtevima za neprekidan rad sistema, snažne performanse i zaštitu vezanu za njihove kritične aplikacije”, rekao je Ric Lewis, potpredsednik i vd generalni direktor, Business Critical Systems and Converged Application Systems, HP.

“Današnje saopštenje pokazuje HP-ovu trajnu posvećenost transformaciji servera primenom inovacija Integrity ponude koje će omogućiti da kritična konvergentna infrastruktura traje i u budućnosti.”

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,