Nova simulacija s Disney junacima

Iako zvuči kao dečja igra za ljubitelje princeza, Dreamlight Valley nije samo to. U pitanju je igra na koju se dugo čekalo, a mnogi se pitaju zašto niko ranije nije napravio nešto slično.

PCPress.rs Image

Kombinuje simulaciju života iz Animal Crossing i Stardew Valley, a svet je prepun različitih Disney i Pixar likova iz knjiga, filmova i drugih igara. Oni koji su je probali kažu da će igra sasvim sigurno obuzeti mnoge igrače, najviše zbog toga što za razliku od Animal Crossing ima i priču.

Svi Disney likovi zajedno žive u simulaciji koja se igra u trećem licu, a postoji i zaplet – nešto se uvuklo u svet, zarazilo ga i stvorilo gomilu problema koje samo glavni junak, to jest igrač, može da reši. Napast se zove “The Forgetting”, a funkcioniše tako što svet obavija svojim puzavicama. Igrač ima zadatak da ih uništi I spase što se spasiti da, što Mikiju, Šilji ili Paji Patku pomaže da se sete ko su i gde su.

Igra je stigla na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, te Nintendo Switch, a jedini način da se igra je da se kupi “osnivački paket” ili da se bude Game Pass pretplatnik.

Pročitajte i:  Kaiserpunk: Napravite grad i vladajte svetom

Izvor: Kotaku

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,