Nove pogodnosti Vip BizPartner Zauvek tarife

Vipove  BizPartner Zauvek tarife nude dve nove pogodnosti za poslovne korisnike što ih čini pogodnim rešenjem naročito za mala i srednja preduzeća, saopšteno je iz ove kompanije.

Vip Biz Partner ZauvekPrednost nove tarife je mogućnost prebacivanja nepotrošenih minuta za komunikaciju prema svim nacionalnim mrežama u naredni period, i to bez vremenskog ograničenja, a na raspolaganju je i dodatnih 1.000 minuta za razgovore u okviru Vip mreže.

Uz Vipove BizPartner Zauvek tarife korisnici dobijaju u okviru mesečne pretplate neograničene razgovore unutar firme, besplatne pakete minuta za razgovore sa poslovnim partnerima prema svim nacionalnim mrežama, pakete megabajta za prenos podataka i pakete minuta za pozive ka fiksnim linijama u Srbiji

U okviru BizPartner Zauvek tarifa na raspolaganju su telefoni, kao što je Samsung Galaxy Note II, Windows Phone 8S by HTC ili Samsung Galaxy S III mini uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar .

Promocija traje do 1. maja 2013. godine. Sve zainteresovane firme mogu da zakažu sastanak sa Vip Savetnikom za poslovnu prodaju putem 060/1234 ili u Vip centrima širom Srbije. Dodatne informacije dostupne su na zvaničnom sajtu.

 

 

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,