PC Press Studio

Novi HP Envy 14 će imati bateriju od 16,5 sati trajanja

HP je na CES sajmu predstavio brojne nove uređaje i nadogradnje za sadašnje. Među njima je i Envy 14, popularni laptop. HP tvrdi da najnoviji model sa IPS ekranom i sa omogućenim multitouch-om u 16:10 odnosu ima površinu gledanja koja je za 11% veća od tipičnog ekrana sa odnosom 16:9. To je takođe prvi put da je HP uključio Delta E<2 kalibraciju boje sa 14-inčnim prenosnim računarom.

PCPress.rs Image

Uključena 11. generacija Intel Core procesora

Eny 14 koristi 11. generaciju Intel Core procesora i može imati čak i NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q grafiku. Podržava WiFi 6 i ono najbitnije, dobićete do 16,5 sati upotrebe jednim punjenjem, kažu u HP-u. Sistem uključuje 16 GB DDR4-3200 SDRAM i SSD od 256 GB.

Laptop ima neke funkcije usredsređene na privatnost, uključujući čitač otiska prsta, fizički zatvarač za 720p veb kameru i namenski taster za isključivanje mikrofona na tastaturi. Alat za uklanjanje šuma AI smanjuje pozadinsku buku dok razgovarate ili snimate zvuk. Laptop će takođe imati HP-ovu funkciju Enhanced Lighting, usredsređenu oko selfi svetla sa kontrolama osvetljenja na ekranu kako bi vam pomogao da izgledate bolje u video pozivima. Ta funkcija bi trebala biti dostupna u februaru. Najnoviji HP Envy 14, trebalo bi da stigne kasnije ovog meseca, a njegova početna cena biće oko 1,000 dolara.

Pročitajte i:  HP optužen za monopol, zbog blokiranja upotrebe kertridža drugih proizvođača

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: