BIZIT plus

Novi modeli Hisense inverter klima uređaja: Vrhunska tehnologija po odličnim cenama

Kompanija Hisense, proizvođač elektronike i bele tehnike iz Kine već dugi niz godina uspešno opravdava svoje pristupačne cene na tržištu odličnim kvalitetom i inovativnim pristupom problemima sa kojima se svakodnevno susrećemo.

PCPress.rs Image

Imajući u vidu potrebe svojih dosadašnjih i budućih potrošača, Hisense je odnedavno predstavio dva potpuno nova modela klima uređaja – Wings Hi-Nano i Fresh Master Hi-Nano. Oba modela se u potpunosti prilagođavaju vašem prostoru, potrebama, problemima, a pre svega vašem novčaniku. Međutim, razumne cene koje su uspešno postigli na tržištu nikako ne umanjuju njihov celokupan kvalitet.

Ovi klima uređaji dizajnirani su sa ciljem da vam pruže najbolje moguće korisničko iskustvo koje će vam nadmašiti očekivanja, čak i kada uložite značajno manju sumu novca od očekivane za ovakav kvalitet. Hisense vam kupovinom novih modela garantuje dugotrajnost, pouzdanost i inovativnost, pored standardno dobrog kvaliteta.

PCPress.rs Image

Wings Hi-Nano: Pristupačan model sa odličnim performansama

Model pod nazivom Wings Hi-Nano popularna „dvanaestica“, savršen je primer ideologije „odličan odnos cene i kvaliteta“. Ukoliko se odlučite za nju, dobićete pametan klima uređaj po ceni koja je više nego povoljna, a i među najnižim na tržištu za taj rang klima uređaja.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

Kada je ušteda energije u pitanju, ovaj klima uređaj spada u energetsku klasu A++, FULL DC Inverter.

Jedna specifikacija koju sigurno nećete pronaći kod većine drugih klima uređaja na tržištu na ovom nivou jeste jedinstvena Hisense Hi-NANO tehnologija. Ova tehnologija generiše i oslobađa efikasne plazma jone i to u zapremini od 1×10⁶n/cm3, pri čemu se iz vazduha eliminišu virusi, bakterije, buđ, pa čak i do 93,54% čestica novog koronavirusa (SARS-CoV-2).

Dalje, ova klima poseduje i 3D invertersku tehnologiju zajedno sa unutrašnjim vazdušnim kanalom i naprednim rebrima, pri čemu se podstiče energetska efikasnost i smanjuje se potrošnja električne energije za čak 48%.

Kada želite da postignete idealnu temperaturu i pre nego što dođete kući ili u kancelariju, ovim klima uređajem možete da upravljate pomoću svog mobilnog telefona koji je povezan na Wi-Fi mrežu. Dostupna je posebna aplikacija na srpskom jeziku za Android i iOS telefone.

Režim koji se posebno izdvaja kod ovog klima uređaja jeste ECO režim. Zahvaljujući Dual-mode Inverter tehnologiji, njegovim aktiviranjem automatski se omogućava ušteda električne energije i do 30%, a čak 70% u poređenju sa uštedom na standardnim klima uređajima.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

Klima uređaj poseduje i grejač tacne spoljašnje jedinice, koji omogu da se ista ne zaledi u ekstremnim vremenskim uslovima.

Tokom toplih letnjih dana, vaš Hisense Wings Hi-Nano klima uređaj će u Smart režimu podesiti idealnu temperaturu u prostoriji za uvek prijatan boravak.

PCPress.rs Image

Fresh Master Hi-Nano: Prva klasa u domenu naprednih klima uređaja

U širokom Hisense asortimanu, Fresh Master Hi-Nano je „best-seller“ model sa vrhunskim performansama koje se retko pronalaze na tržištu u jednom uređaju, a naročito ne po tako razumnoj ceni.

Dakle, ovaj klima uređaj spada u energetsku klasu A+++, SUPER DC Inverter, što bi značilo da ima najveću sezonsku efikasnost tokom hlađenja i grejanja.

Pored već očekivane HI-NANO tehnologije prečišćavanja vazduha, Fresh Master poseduje i svojevrsnu Refresh Air tehnologiju. Ona omogućava ventilaciju i oksigenizaciju u zatvorenom prostoru, pri čemu se u prostoriji obezbeđuje svež vazduh za svega tri minuta nakon uključivanja klima uređaja. Količina svežeg vazduha iznosi 50m³/h, što znači da će u potpunosti ispuniti prostoriju svežinom za samo jedan sat.

Ova „dvanaestica“ poseduje i veštačku inteligenciju (AI Smart), pri čemu aktiviranjem samo jednog tastera počinje da nadzire vazduh, kontroliše temperaturu, vlažnost, pravac i jačinu izduvavanja.

Pročitajte i:  Hisense komercijalni displeji - nova generacija interaktivnih displeja

Kada želite da vazduh izlazi i hladi ili greje prostoriju ravnomerno, pokrenite Smart Airflow opciju koja obezbeđuje podno i plafonsko strujanje vazduha.

Ovaj uređaj vam štedi vreme i kada je čišćenje u pitanju. Uz pomoć funkcije samočišćenja isparivača i kondenzatora uklanjaju se štetne materije, prašina, ulje i buđ iz uređaja i vazduha koji ispušta.

Još jedna interesantna i korisna funkcija ovog prvoklasnog uređaja jeste Smart Voice Control – upravljanje isključivo glasom.

Kada su napolju velike temperature, a želite da brzo rashladite prostoriju, tu je Super Cooling mogućnost za brzo rashlađivanje.

Fresh Master pored specifičnih specifikacija samo za ovaj model, sadrži i funkcije poput Wi-Fi kontrole, grejanja na -20, 360°DC Inverter tehnologije, ECO režim, grejač spoljašnje jedinice i drugo.

Osim ugodnosti i idealne temperature u domu, Hisense klima uređaji pružiće vam mnoštvo drugih opcija za zdrav život, prilagođen vašim potrebama, a istovremeno prilagođen i vašem novčaniku.

Hisense Wings i Fresh Master klima uređaji dostupni su na srpskom tržištu. Važno je napomenuti da registracijom na sajtu ostvarujete 7 godina garancije na kompresor.

Facebook komentari: