Novi objektiv namenjen Nikon 1 seriji fotoaparata

Kompanija Nikon predstavila je predstavlja ultrabrzi 1 NIKKOR 32mm f/1.2 objektiv namenjen Nikon 1 seriji fotoaparata idealan za portret fotografiju sa širokom blendom.

Photo: Nikon
Photo: Nikon

Sa žižnom daljinom koja je idealna za portrete i kompaktnim dizajnom, ovaj objektiv CX-formata pruža superiorni kvalitet slike. Bez obzira da li ste unutra ili napolju, maksimalno koristeći prirodno svetlo ovaj objektiv omogućava vrstu upečatljivih portreta koji će vas naterati da zastanete i pogledate ponovo, navodi se u zvaničnom saopštenju.

.Ultra brza blenda f/1.2 omogućava jako zamućenje pozadine, tako da možete da lepo izdvojite subjekat i pomaže vam u situacijama sa slabim osvetljenjem.

Ovo je prvi 1 NIKKOR objektiv sa Nikonovim slojem nano kristala, koji znatno umanjuje „duh“ efekat i odblesak objektiva čak i u situacijama sa jakim pozadinskim osvetljenjem. Namenski Silent Wave motor (SWM) omogućava lak i precizan autofokus, i pruža tiho snimanje filmova.

„Uz f/1.2 blendu, ovo je svetao objektiv po svim standardima. Savršen je za vlasnike Nikon 1 koji žele da istražuju kreativne pogodnosti zaista brzog objektiva kao što je plitka dubinska oštrina i olakšana prenosivost”, rekao je Jordi Brinkman, menadžer za Nikon 1 proizvode, za Nikon Europe „Nikon je posvećen razvoju objektiva koji uzima najbolje iz Nikon 1 sistema i uzbuđeni smo zbog potencijala koji ovaj objektiv ima.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,