Novi pristupačni HTC Desire 500

Iz kompanije HTC stiže novi, pristupačni smartfon – HTC Desire 500.

Desire 500 black Horizontal Oblique HiRGB RenderDesire 500 je model srednje klase sa quad-core procesorom od 1,2 GHz, HTC BlinkFeed i Video Highlights funkcijama i namenjen je korisnicima koji žele superiorno mobilno iskustvo po pristupačnoj ceni, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Telefon ima kameru rezolucije 8 megapiksela i prednju kameru rezolucije 1,6 megapiksela. Ima  4.3″ WVGA ekran i 4 GB interne memorije, koju je moguće proširiti microSD karticom do 64GB.

“Desire porodica je postala propoznatljiva jer donosi vrhunsko mobilno iskustvo masovnom tržištu”, rekao je Piter Čau, generalni direktor HTC korporacije. “Ovaj model, Desire 500, je savršen za korisnike koji su stalno u pokretu jer omogućava moćan multitasking i live stream važnih i interesantnih informacija, dok će korisnici najvažnije momente beležiti odličnom kamerom”, rekao je on.

HTC Desire 500 će biti dostupan u crnoj i belo plavoj (“Lacquer Black” i “Glacier Blue”), a na tržište stiže tokom avgusta. Na određenim tržištima biće dostupne i Dual SIM i NFC verzije.

Preporučena maloprodajna cena je 290 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,