ERP 2024

Novi Telenor Internet Paket „Ista Cena“ – kontrola troškova i godinu dana besplatne Kaspersky Internet zaštite

TEL_v_pos_3D_100mmKontrola troškova, ista cena svakog meseca i mogućnost dopune, karakteristike su novog Telenorovog internet postpejd paketa „Ista cena“. Nakon potrošenog besplatnog saobraćaja od 5 GB, korisnik može da dopuni svoj račun Telenor pripejd Internet dopunama i to Malom (50 MB), Srednjom (250 MB) i Velikom (1 GB), kao i standardnom dopunom isto kao što bi dopunili pripejd brojeve. Cena paketa „Ista cena“ iznosi 1480 dinara sa uračunatim porezima.
Ukoliko novi korisnik odluči da kupi i modem, dobija ga po promotivnoj ceni od 590 dinara uz šestomesečni ugovor. Korisnik ima pravo da u roku od tri dana vrati modem i raskine ugovor.
Prvi put u Srbiji, omogućeno je godinu dana besplatnog korišćenja softvera Kaspersky Internet Security 2010 uz pakete „Ista cena“, „Standard“, „Veliki“ i „Ogromni“. Kaspersky Internet Security 2010 sadrži: anti virus, anti spam, firewall, veb zaštitu, antimalware, proaktivnu zaštitu i kontrolu aplikacija. U godini zaštite dece na internetu, Telenor putem Kasperski Internet zaštite korisnicima nudi i roditeljsku kontrolu (parental control).
Kao i ostali Telenor Internet paketi, „Ista cena“ je namenjen korisnicima kućnih i prenosivih računara i izdvaja ga kombinacija jednostavnosti korišćenja i brzine protoka.  
Internet dopune mogu da se kupe na kiosku, Telenor prodavnici ili na štandovima Telenor Expres timova, kao i putem besplatnog SMS-a naručivanjem Internet tarifnih dodataka.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Izvor: Telenor

Facebook komentari: