PC Press Studio

Novi web portal časopisa „Mobilni magazin“ predstavljen na Beogradskoj nedelji dizajna

Mobilni magazin, pored nove Internet prezentacije, na Belgrade Design Week-u najavio i svoje Facebook i Twitter kanale

Beograd, 8. jun 2010. – Pored najpoznatijih svetskih dizajnera, na ovogodišnjem Belgrade Design Week-u novine u svom poslovanju predstavio je i „Mobilni magazin“. Novosti koje je predstavio jedini domaći tech.life magazin odnose se na njegovo online prisustvo.

mm bdw _3 Na web adresi www.mobilnimagazin.com, 1. juna je startovao redizajnirani web portal, koji će svakodnevno posetiocima donositi najsvežije vesti iz sveta mobilnih telefona, notebook računara, kućne zabave, kao i svih ostalih gedžeta koji sve više postaju deo naše svakodnevnice. Kako Mobilni magazin polaže i lifestyle segmentu, posetioci će moći da se informišu i o novostima iz ovog domena. Pored novosti, deo sajta je posvećen i delovima najzanimljivijih članaka iz samog magazina.

Pored Internet prezentacije, Mobilni magazin je od nedavno prisutan na Facebook-u (Mobilni magazin Fan page) i Twitter-u (twitter.com/mobilnimagazin). Korisnici ovih društvenih mreža biće u mogućnosti da svakodnevno dobijaju informacije na svojim stranama.

U bliskoj budućnosti planira se proširenje nekim zabavnim sadržajima, kao i posebnoj stranici u kojoj će posetiocima biti omogućeno da postavljaju pitanja na koja će odgovarati stručnjaci iz Mobilnog magazina, kao i predstavnici ovlašćenih distributerskih i servisnih kuća.

Na kraju prezentacije u opuštenoj atmosferi prisutni gosti su mogli da razgovaraju sa ekipom Mobilnog magazina i uživaju u kulinarskim specijalitetima restorama „Zaplet“ koji je bio i glavni catering sponzor ovogodišnjeg Belgrade Design Week-a.

Mobilni Magazin

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,