ERP 2024

Novo u Vipu: Nexus 7 i ASUS VivoTab RT

Nexus 7, prvi Android™ 4.1 Jelly Bean tablet iz Google serije Nexus uređaja, i ASUS VivoTab RT, jedan od prvih Windows RT tableta na tržištu, stigli su u ekskluzivnu ponudu Vipa.

Asus VivoTab RT Brend Nexus je sinonim za premijum uređaje na Android platformi koju nude najbolje Google iskustvo. U slučaju Nexus 7 modela, kombinovan je napredni Google softver sa najboljim ASUS hardverom. Visoke performanse obezbeđuju moćni NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesor i 12‐core GeForce® GPU grafička kartica. Tablet poseduje 7-inčni HD rezolucije 1280 x 800 sa novom ASUS TruVivid tehnologijom i ultra širokim uglom gledanja, uz Corning® Fit Glass zaštitu od ogrebotina. ASUS Nexus 7 od 32 GB dostupan je u Vip centrima uz naknadu za aktivaciju od 1 RSD u tarifi Neograničeni internet 40.

VivoTab™ RT je prvi ASUS-ov Windows RT tablet. Ovo je jedan od najtanjih i najlakših 10,1 inčnih tableta na tržištu, širine 8,3 mm i težine od samo 525 grama. Windows RT je varijanta Windows 8 operativnog sistema koji dolazi sa kompletnim Office paketom. VivoTab RT poseduje mobilni dok koja ga pretvara u netbook, uz povećanu produktivnost i duže trajanje baterije. VivoTab RT takođe koristi NVIDIA® Tegra® 3 quad-core procesor i i radi na Windows RT platformi. Tu su i zvučnici opremljeni SonicMaster tehnologijom, ASUS TruVivid ekran, Corning® Fit Glass zaštita i kamera od 8MP sa autofokusom. ASUS VivoTab RT dostupan je u Vipu uz naknadu za aktivaciju od 29.990 RSD, u tarifi Neograničeni internet 40.

Pročitajte i:  ASUS ROG Zephyrus G16 GU605: Snaga za poneti

Više informacija na www.vipmobile.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,