Top50 2023

Novogodišnje izdanje časopisa InfoReview

InfoU novom broju biće objavljeni dobitnici nagrade Diskobolos 2009 i najavljen 40. World Economic Forum Annual Meeting in 2010 koji se održava u Davosu u Švajcarskoj od 27. do 31. januara 2010. godine i na kojoj će našu zemlju predstavljati čelnici naše vlade i najuspešniji privrednici.

Globalna ekonomija se polako vraća u normalu, ali zahteva promene kada je reč o tome šta je potrebno pokrenuti i kako voditi posao. Redakcija poziva sve one koji imaju viziju o tome kako ići dalje, da bi se o tome pisalo i na stranicama ove publikacije.

Tokom ove godine za InfoReview govorili su predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković, potpredsednici Božidar Đelić i Mlađan Dinkić i ministri u Vladi Republike Srbije, Snežana Samardžić i Saša Dragin, zatim Žozef M. Ljoveras sef Delegacije Evropske komisije u Republici Srbiji, novi sef Delegacije Evropske komisije u Beogradu Vensan Dezer, Prof. Dr H. Vejpustek, predsednik evropske Privredne komore za promet, trgovinu i industriju i mnoge druge istaknute ličnosti.

Tomovic

Goga Tomović, PR

InfoReview je dvojezčni (engleski+srpski) časopis za poslovne komunikacije, podržan od EEIG – European Economic Chamber of Trade, Commerce and Industry iz Brisela i SEFICT – Southeast Europe Forum ICT. Štampa se u revijalnom stilu, na 124 stranice najvišeg kvaliteta. U našoj reviji se vise od 15 godina predstavljaju uspešne kompanije, velika, mala i srednja preduzeća, a čitaoci su predstavnici vlade, vlasnici ili direktori privatnih i javnih preduzeća, ambasade… Čita se i u avionima Jat-a i na aerodromu Beograd, a poznat je u mnogim poslovnim krugovima kod nas i u svetu.

Više o časopisu, uslovima i načinima predstavljanja, možete saznati na web stranici www.inforeview.biz

Facebook komentari:
SBB