ERP 2024

Novosti iz F-Secure-a

U organizaciji kompanije Amis Telekomunikacije d.o.o. Beograd i F-Secure Corporation iz Helsinkija, Finska održan je „F-Secure doručak“ u klubu Red Shoes na Adi.

f-secure

Na skupu su prikazane  novine koje pruža F-Secure, sa fokusom na Software Updater, Banking Protection, Younited rešenje za probleme sa podacima koje držite u „oblaku“ i ostale funkcionalnosti koje su u pripremi. Predavači su bili Sami Saarinen iz kompanije F-Secure, Channel Manager, Regional Sales i Nebojša Jovanović, Savetnik za IT sigurnosna rešenja preduzeća  Amis Telekomunikacije. Predavači su izneli i podatak da je F-Secure dobitnik nagrade  Najbolje antivirusno rešenje u 2012. godini prema izboru nezavisne organizacije AV-Test

Na radnom doručku su bili prisutni Amisovi partneri iz cele Srbije, kao i predstavnici javnih preduzeća i mnogih drugih kompanija, koji su imali priliku da se na jednom mestu upoznaju sa rešenjima, čuju vesti o pretnjama i novim načinima napada, da uz druženje razgovaraju i razmene informacije i iskustva iz oblasti IT zaštite.

www.f-secure.com

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Apple uvodi oznaku Verifikovana bezbednost