Objavljena agenda BIZIT Plus seminara “Kontekst prodaje”

Objavili smo Agendu BIZIT Plus seminara “Kontekst prodaje” koji ćemo održati 29. maja u Metropolu. Pogledajte naslove i opise, sadržaj predavanja, pa ako su to teme od značaja za rast i razvoj vašeg poslovanja prijavite se i prisustvujte ovom jedinstvenom događaju.

BIZIT Plus

Kada smo koncipirali program ovog seminara, odlučili smo da on ne bude priča o tehnikama već priča o procesu. Da pruži sveobuhvatni pogled na ambijent i uslove poslovanja u ovom trenutku u našoj zemlji i na perspektive poslovanja na kratki i srednji rok. Obraćamo se iskusnim prodajnim timovima, direktorima prodaje i marketinga i vlasnicima biznisa.

Zaista izuzetna grupa predavača, besprekornih poslovnih biografija o prodajnom ambijentu će govoriti iz ugla ekonomije, psihologije, komunikacija i marketinga, biznis dizajna i organizacije. Sve su to aspekti koji nisu direktna prodaja ali i te kako na prodajni rezultat utiču.

Vrlo zanimljive će biti i završne sesije. Sa prof. dr Aleksandrom Kavčićem razgovaraćemo o tome kako je kreirao proizvod poželjan za svetsko tržište, koji je prodat u milijardama. Uspešnim pričama iz naše zemlje završićemo program. Razgovaraćemo svi zajedno sa gospodinom Zoranom Drakulićem, vlasnikom Point Group Int doo i Predsednikom Srpskog poslovnog kluba Privrednik i Igorom Grmušom, direktorom marketinga kompanije Planeta sport doo. Završni panel će biti otvorena diskuija svih učesnika i trajaće dok bude interesovanja za priču.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje - Predstavljamo predavače - Miroslav Varga

Za prijavu posetite sajt www.bizit.rs i vidimo se na BIZIT Plus seminaru!

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *