ePlaneta

Objedinjene komunikacije “iz oblaka”

Veća dostupnost, mobilnost telefonskog broja, spoj mobilne i fiksne telefonije i interneta – po nižoj ceni nego do sada, ali uz visok kvalitet i bezbednost komunikacije – osobine su NES Cloud usluga koje je kompanija NEScom iz Beograda predstavila na ovogodišnjem TELFOR-u.

PCPress.rs ImageKompanija NEScom iz Beograda, prvi servis provajder objedinjenih komunikacija (UC) u Srbiji koji usluge pruža „iz oblaka”, prikazao je uslugu NES Cloud na ovogodišnjem TELFOR-u. NES Cloud omogućava poslovnim korisnicima – pre svega preduzetnicima i malim preduzećima – jednostavniju komunikaciju sa kolegama i korisnicima uz značajno smanjenje troškova.

Bilo gde da se nalazite van kancelarije, možete biti dostupni osobama koje Vas pozivaju preko Vašeg broja koji inače koristite u kancelariji. Odlazni pozivi su po istoj ceni kao kad pozivate iz kancelarije. Svi lokalni pozivi su besplatni a lokali su dostupni za pozive i iz javne fiksne i mobilne telefonske mreže.

Dovoljno je da kod sebe imate računar, pametni telefon, tablet ili sličan uređaj, i kvalitetnu internet vezu. Kvalitet komunikacije je visok, a nivo zaštite je takav da Vašoj komunikaciji nema pristup niko izuzev Vas i Vaših sagovornika.

Usluge telefoniranja, NES hosted voice, razlikuju se od uobičajenih VoIP usluga po tome što su neuporedivo boljeg kvaliteta, i po tome su prihvatljivije u poslovnim komunikacijama.

NES hosted UC usluga obezbeđuje “servis jednog broja” (One Number Service), konferencijske pozive, liste poziva, jedinstveno sanduče za govorne, e-mail i fax poruke, i druge napredne osobine koje pospešuju i olakšavaju komunikaciju i kolaboraciju zaposlenih i timova.

NES mobile UC u kombinaciji sa NES free WiFi calls su tehnološki najnaprednije korisničke usluge, koju NEScom prvi i jedini pruža u Srbiji u ovom trenutku. Ove usluge spajaju najbolje osobine mobilne i fiksne telefonske mreže i interneta, što ih čini pravom kombinacijom za primenu u biznisu. Uz mobilni broj, pridodaje se broj lokala iz fiksne telefonske mreže i korisnik je u mogućnosti da odgovori na oba broja sa istog telefona i da tako kancariju preseli bilo gde, gde ima raspoloživ WiFi hotspot.

Usluga NES web collaboration omogućava da u onlajn sesiji učestvuje čak do 100 učesnika – mogu se držati prezentacije ili interaktivni sastanci uz apsolutnu bezbednost komunikacije.

Infrastruktura NES Cloud je bazirana na platformi globalnog lidera Siemens Enterprise Communications, OpenScape Voice & UC.

Više informacija na www.nescom.rs i www.nes-communications.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,