Top50 2023

Održan Allied Telesis skup

Allied Telesis (www.alliedtelesis.com), globalni proizvodjač IP/Ethernet mrežnih rešenja i jedan od vodećih učesnika u razvoju Triple Play mreža, slavi ove godine 25 godina od osnivanja kompanije.

Takodje regionalna kancelarija Allied Telesis-a u Beogradu slavi 10 godina poslovanja. Tim povodom organizovan je susret sa korisnicima i partnerima “Allied Telesis – 10 godina posle” u Hotelu Tulip Inn. at2

Skupu je prisustvovao i direktor prodaje za Centralnu i istočnu Evropu Miodrag Šundić koji je podsetio na uspešnih 25 godina ove Japanske kompanije sa ključnim referencama u matičnoj zemlji i velikim uticajem na razvoj IP mreža u celom svetu.

Direktor predstavništva Jovan Bakočević podsetio je na proteklih deset godina prisutnosti na ovim prostorima i strategiju kompanije baziranu na uskoj saradnji sa korisnicima i partnerima, a kao vrhunac te saradnje je i redizajnirani Partner portal. Allied Telesis je jedan od retkih vendora u IT industriji koji imaju zaokružen proces od razvoja do proizvodnje u okviru sopstvene kompanije čime postiže kompletnu kontrolu nad kvalitetom finalnog proizvoda. Rešenja koja nudi Allied Telesis našla su svoju primenu u svim segmentima poslovanja od univerzitetskih i vladinih mreža preko data centara zdravstvenih institucija do informacionih sistema odbrambenog sektora. Zahvaljujući sinergiji tehnologija iz telekomunikacionog i poslovnog segmenta, moguća je izgradnja mreža visoke pouzdanosti i visokih performansi uz jednostavnu implementaciju i održavanje. Tu naravno treba pomenuti i servisne usluge od tehničke podrške najvišeg nivoa do sertifikacionih trening-centara širom regiona.

Viktor Krstić, inženjer u predstavništvu, predstavio je odgovor kompanije Allied Telesis na najnovije trendove u razvoju računarskih mreža u narednih nekoliko godina. Predstavljeni su i tehnologije za visoku pouzdanost mreža kroz primenu u rešenjima za Data Centre, Cloud computing i Disaster Recovery. Četvrt veka rada Allied Telesis je obeležio sa tri nova proizvoda, Serije x610 naprednih Layer 3 Gigabitnih svičeva visokih performansi, Data-Centar Top-of-Rack sviča AT-DC2552XS sa 48 10GbE portova kao i šasije poslednje generacije SwitchBlade x8112 namenjene za implementaciju u jezgro mreže visokih performansi i pouzdanosti.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,