Održan prvi “Symantec dan” u Srbiji

clip_image001

Kompanija Symantec, svetski poznata na polju bezbednosti, skladištenja i rešenja za sistemsko upravljanje podacima, održala je po prvi put u Srbiji, 20. novembra u Beogradu, događaj iz oblasti tehnologije „Symantec Day“. Tokom „Symantec Day“ događaja,  predstavljena su naprdna rešenja na polju upravljanja informacijama i bezbednosti za mala i velika preduzeća iz celog regiona.

"Symantec čini da svet bude bezbednije mesto pomažući ljudima, kompanijama i državama štiteći i upravljajući njihovim informacijama, tako da oni mogu da se fokusiraju na ostvarivanje svojih ciljeva. Symantec portfolio proizvoda je posebno kreiran za današnja heterogena IT okruženja", rekao je Karsten Tomson, generalni direktor, Midis grupe, zvaničnog predstavnika za Symantec proizvode i usluge i dodao: „"Symantec Day" je idealna platforma da uključimo naše klijente i donosioce odluka iz celog regiona i razgovaramo o zaštiti informacija i trendovima na polju bezbednosti.“

Symantec je fokusiran na usklađivanje rešenja u ispunjavanju tri ključne potrebe korisnika: 

· pojednostavljivanje produktivnosti i zaštite u kući i na poslu,

· održavanje poslovanja bezbednim i usaglašenim,

· održavanje poslovnih informacija i aplikacija u radu i nesmetanom funkcionisanju.

Pročitajte i:  Motorola sada poseduje Silent Sentinel kompaniju specijalizovanu za kamere za velike udaljenosti

Symantec rukovodioci iz EMEA regiona i Symantec klijenti u Srbiji, predstavili su  tokom dana svoja iskustva u radu sa rešenjima za zaštitu od gubitka podataka, šifrovanje podataka i bezbednosna poslovna IT rešenja za kompanije.

Predavači na događaju su bili Andreas Zengel, EMEA Solution Lead Data Loss Prevention i Andy Qualtro – Product Specialist Account Manager – koji su pored prezentacija na navedene teme, vodili i sesije okruglih stolova.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,