BIZIT plus

OnePlus diskretno najavljuje lansiranje prve fitnes narukvice

Putem OnePlus Twitter naloga u Indiji, prikazane su prve fotografije za nešto što će vrlo verovatno predstavljati prvi uređaj kompanije tehnologije koja se nosi, a da nije telefon. U izjavi za Android Central, OnePlus je objavio da će se taj uređaj zvati OnePlus Band i da će korisnicima pomagati da ostvare svoje fitnes ciljeve i učine svoj život lakšim. Takođe se navodi da će imati i mogućnost da prati tok sna korisnika, kao i otkucaje srca.

PCPress.rs Image

Jedan od popularnih online tipstera tvrdi da će OnePlus Band 24/7 pratiti vaše otkucaje srca kao i nivo kiseonika u krvi, praćenje toka sna ali i u sebi imati 13 predefinisanih modova za trening. Kada je u pitanju specifikacija, imaće 1.1-inčni OLED dispej, IP68 rejting protiv vode i prašine i bateriju koja će trajati – prema rečima iz kompanije – 14 dana. Cena po kojoj će se prodavati je vrlo pristupačna: 35 dolara, a prodaja kreće samo u Indiji za sada i to u roku od nedelju dana.

Mada nije prikazano kako bi OnePlus Band mogao da izgleda, na internetu su se pojavile moguće verzije. Četvrtasti displej i gumena narukvica dominiraju koncept renderima. 

Iako kineski gigant proizvodi telefone, slušalice i televizore na nekim tržištima, kompanija je potvrdila da će početi sa radom u još jednoj oblasti prilikom predstavljanja OnePlus 8T uređaja prošle 2020. godine, a OnePlus CEO Pit Lau je potvrdio da će kompanija praviti pametan sat.

Izvor: The Verge

Facebook komentari: