Oprema sledeće generacije pretvara M&H Company u “superprovajdera”

M&H Company iz Sarajeva implementira najsavremenije Cisco Systems MPLS rešenje

PCPress.rs Image Primena najsavremenijeg Cisco MPLS (IP/Multiprotocol Label Switching) rešenja će učiniti M&H Company  provajderom sledeće generacije koji može da zadovolji i najzahtevnije korisnike. Ovaj sistem, koji uvodi Linkom PC, omogućava lakše ugovaranje i podešavanje peering veza između dve ili više lokacija.  M&H Company će zahvaljujući tome postati jedan od interprovajdera koji nudi end-to-end rešenja, multimedijalni IP transport, sa uključenim QoS (Quality of Service) i CoS (Class of Serivce) mogućnostima.

„Do sada smo bili uspešni nudeći običan IP saobraćaj zasnovan na najnovijim Cisco Systems rešenjima, a sada ćemo biti u prilici da zadovoljimo i najzahtevnije upite od najamibicioznijih korisnika“, izjavio je tim povodom Enes Hajdarević, predsednik grupacije M&H.

M&H Company koristi najkvalitetnija Cisco Systems rešenja već pet godina. U sklopu ovog najnovijeg projekta biće uvedeno, pored ostalog, i potpuno dupliranje (full redundance) svih bitnih uređaja u mreži, kao i prelazak na IPv6.

„Naši korisnici diljem države počinju da sve više zahtevaju end-to-end konekcije, i što im je najvažnije, žele da imaju samo jednu kompaniju, samo jednu osobu za kontakt, a ne da se obraćaju raznim službama i sektorima, ili da kontaktiraju više kompanija da bi dobili ovakvu uslugu“, kaže Ševal Bećirević, CEO u M&H company.

„Ovo je značajan korak napred, koji ćemo iskoristiti da razvijemo nove usluge, kao i da povećamo kvalitet usluga postojećim korisnicima, a onda i da pridobijemo nove  ambiciozne poslovne korisnike“, objašnjava Adnela Hajdarević, menadžer marketinga i prodaje.

Direktor Linkom-PC, kompanije koja implementira ovaj projekat, Miodrag Ilić, kaže: „Za nas je ovo velika čast i odgovornost. M&H grupacija je vodeći kablovski operater u BiH. Ovom implementacijom omogućićemo mu da svojim korisnicima nudi visoko pouzdane usluge interkonekcije, sa uključenim multicast, traffic engineering, i load-balancing mogućnostima, što je korak napred za čitavo tržište.“

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,