ERP 2024

Otvorena nova Tehnomanija u Novom Sadu

U Novom Sadu je otvoren novi maloprodajni objekat „Tehnomanije“, u kojem možete pogledati  premium selekciju iz njenog asortimana od preko 20.000 artikala i pronaći sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.

highlight_otvaranje_novi-sad_v6Povodom otvaranja novog objekta, „Tehnomanija“ je Novosađanima ponudila veliki broj  proizvoda po specijalnim cenama. Bilo da vam je potreban nov frižider, veš mašina, ugradna tehnika, usisivač, laptop ili desktop računar, pametan mobilni telefon ili tablet, zaštitne futrole ili bilo šta od dodatne opreme, televizor, mini linija, profesionalni fotoaparat, eksterni hard disk ili tečnost za održavanje monitora – sve to i mnogo više vas očekuje u „Tehnomaniji“.

Dugo očekivano otvaranje „Tehnomanije“ u Novom Sadu, privuklo je dosta ljubitelja tehnike. Novi maloprodajni objekat se prostire na 1.000 kvadratnih metara, u tri nivoa – dovoljno je da prođete pored njega i izlozi će vam sami otkriti delić tehnologije koja vas očekuje unutra.

U inovativnom ambijentu su uređaji izloženi tako da omogućavaju takozvani „dodirni i oseti“ ugođaj – svaki proizvod možete isprobati i testirati njegove karakteristike. Specijalno za audofile – u posebno dizajniranim audio-video tunelima zvuk i slika se mogu iskusiti kao nikada do sada – zakoračite u svet novih dimenzija.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: