Paket donacija Office 365 paketa NVO i neprofitnim udruženjima i u Srbiji

Microsoft je nedavno objavio globalnu dostupnost Office 365 paketa za neprofitna udruženja i kvalifikovane nevladine organizacije (NVO) u okviru svog programa za donaciju softvera. Ovaj program donacija do jula 2014. godina će biti dostupan u ukupno 90 zemalja širom sveta, a od danas, 10. decembra, postaje dostupan za nevladine organizacije u Srbiji.

Office_365_Logo_Web“Neprofitnim i nevladinim organizacijama doniramo pristup najboljim Microsoft alatima baziranim na Cloud tehnologiji koji podstiču produktivnost i saradnju. Na taj način, zahvaljujući ovim rešenjima, omogućena je optimalna organizacija i potrošnja resursa, što zauzvrat omogućava više vremena za borbu usmerenu ka boljem obrazovanju, održivom razvoju životne sredine, povećavanju pismenosti, kao i iskorenjivanju bolesti“, rekao je Žan-Filip Kurtoa, predsednik međunarodnog sektora Microsofta.

 „Doniranjem softvera imamo za cilj da pomognemo društveno angažovane neprofitne organizacije u Srbiji, kao i širom sveta, da ostvare svoju misiju, tako što ćemo im obezbediti pristup najnovijoj tehnologiji, znanjima i drugim resursima koji im mogu biti od pomoći“, dodala je Tanja Tatomirović, zadužena za odnose s javnošću i programe društvene odgovornosti u Microsoftu u Srbiji i Crnoj Gori.

Pročitajte i:  ASUS predstavio ASUS Vivobook S 15, prvi Copilot+ PC sa Windows 11 AI podrškom

Sve neprofitne i nevladine organizacije zainteresovane da se uključe u programu donacije Microsoft Office 365 paketa mogu proveriti mogućnost učešća na sajtu: www.microsoft.com/office365nonprofits. Sve informacije vezane za migraciju resursa se mogu pronaći ovde: http://fasttrack.office.com.

Domaće nevladine organizacije mogu se javiti kompaniji Microsoft u Srbiji za više informacija o realizaciji programa softverskih donacija.

Facebook komentari: