BIZIT plus

Pametno učenje stranih jezika

Kada je znanje na dohvat ruke i kada je priča sa nekim ko je na drugom kraju planete uobičajena, znanje jezika postaje svakodnevna potreba. Škola MOGI primenjuje moderne metode koje omogućavaju da učenje jezika, za lične potrebe ili zbog posla, bude mnogo jednostavnije…PCPress.rs Image

Škola stranih jezika MOGI postoji već deset godina i tokom svog dugogodišnjeg poslovanja razvila je poseban pristup učenju. Za njih je učenje najpre zabava i relaksacija, jer na taj način mozak najbolje upija informacije. U školi je razvijen poseban vid učenja, zasnovan na Lozanov metodu, koji je opisan kao najuspešniji metod za učenje stranih jezika.

MOGI je prva škola u Srbiji specijalizovana za individualnu nastavu i rad u malim grupama (od tri do četiri polaznika). Na taj način svaki polaznik dobija dovoljno pažnje na času, a samim tim je proces usvajanja novog znanja brži. U nastavi se standardno koriste interaktivne pametne table osetljive na dodir, koje čine učenje dinamičnijim i zabavnijim.

pametne table
U nastavi Mogi koristi nteraktivne pametne table osetljive na dodir, koje učenje čine dinamičnijim i zabavnijim

Prilagođena nastava

Od samog početka nastave cilj je da polaznik što pre progovori na stranom jeziku, tako da se konverzacija od prvog časa podrazumeva. Čak i polaznici koji nisu znali ni reč jezika pre početka kursa posle prvog časa mogu da kažu nešto novo što su usvojili tokom živog razgovora sa profesorom. U nastavi se koriste i takozvane mape uma, koje se sastoje od ključnih reči, i na taj način se pažnja zadržava na bitnim informacijama.

asocijacije
U nastavi se koriste i mape uma zadržavaju pažnju na bitnim informacijama
Mogi classroom
Jedna od učionica Mogi škole na Terazijama

Jezici u ponudi su engleski, nemački, ruski, francuski, srpski za strance, mađarski, arapski, japanski, kineski, norveški, danski, italijanski, španski, portugalski, grčki, slovenački i albanski. Ukoliko želite da pogledate kako sve to izgleda u praksi, uvek možete doći u školu na besplatan promo čas. Vredi pratiti i promotivne akcije i poklon vaučere kojima možete obradovati drage osobe.

mogi

 

Za detaljnije informacije posetite MOGI!

Autorka: Milica Milošević

(Objavljeno u časopisu PC#214)

Facebook komentari: