Računari i Galaksija

Partner BIZIT 2020 konferencije: Veeam

Početkom 2020. godine, Veeam Software, globalni lider u backup sektoru koji isporučuje Cloud Data Management, objavio je opštu dostupnost svog Veeam Availabiliti Suite v10, uvodeći sledeću generaciju mogućnosti zaštite podataka koje povećavaju dostupnost podataka, prenosivost i proširivost. IT infrastruktura i softverska rešenja će biti jedna od tema ovogodišnje BIZIT konferencije čiji će partner i ove godine biti Veeam.

PCPress.rs Image

Prvi put predstavljeno 2008. godine kao Veeam Backup & Replication, vodeće Veeam-ovo backup rešenje – Veeam Availability Suite – sada pruža modernu zaštitu podataka za Networked Attached Storage (NAS), Multi-VM Instant Recovery za disaster recovery (DR) automatizaciju i znatno poboljšanu ransomware zaštitu. S unapređenom proširivošću platforme, data mining-om preko API-ja i više od 150 glavnih poboljšanja, Veeam je plasirao najkompaktnije rešenje u industriji za celovito upravljanje podacima i zaštitu za hibridna cloud okruženja.

V10 ključne mogućnosti su:

  • Modernizacija i pojednostavljenje zaštite velikih deljenih datoteka i servera moćnim NAS backup-om.
  • Pomaže da se posao obavlja neometano uz naprednu tehnologiju Instant Recovery i Multi-VM Instant Recovery za disaster recovery nakon masovnih prekida napajanja u data centrima.
  • Pojednostavljuje off-site backup i pruža 100% neprobojnu zaštitu od ransomware-a i insajderskih pretnji pomoću poboljšane integracije S3 skladišta objekata i nepromenjivih backup-a.
  • Omogućava ponovno korišćenje backup-ovanih podataka u rad s većom proširivošću platforme i pojednostavljenom integracijom softvera za analizu podataka nezavisnih proizvođača sa novim Veeam Data Integration API.
PCPress.rs Image
Nemanja Pejić, Systems Engineer, Veeam, će i ove godine biti jedan od predavača BIZIT 2020 konferencije

Ovogodišnja BIZIT 2020 manifestacija, najznačajniji IT biznis skup na ovim prostorima, će se 4. i 5. novembra po prvi put održavati u dva paralelna formata! Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije izazvane pandemijom virusa SARS-Cov-2 jeste da će BIZIT biti održan uživo i online. U Klubu poslanika će uživo prisustvovati onoliko publike koliko dozvole mere zdravstvene bezbednosti. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu.

Iako novembar ove godine izgleda daleko kao nikada pre, pravi je trenutak da već sada prijavite učestvovanje na BIZIT-u i rezervišete svoje mesto, naročito za prisustvo uživo, zbog toga što će broj učesnika za ovu opciju biti strogo limitiran.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,