BIZIT plus

PC Igre e-magazin: broj 20 online i u PC Press-u

pc_igre_april09 PC Igre e-magazin je besplatni PDF magazin posvećen kompjuterskim igrama. Titulu “Igra broja” odneo je F.E.A.R.2: Project Origin, koji će zabaviti svakog ljubitelja pucačine. U Kolumni možete pročitati nešto više o napredovanju u RPG igrama.

Najavljujemo vam Majesty 2 i The Age of Decadence, indie RPG od koga se puno očekuje. Tu je takođe i intervju sa Haemimont Games-om, o njihovoj najnovijoj igri, Grand Ages: Rome. Za fanove pucačine tu je i Cryostasis, a opisali smo i Burnout Paradise, Puzzle Quest: Galactrix i Warhammer 40k: Dawn of War II.

Mafia: The City of Lost Heaven opis našao je svoje mesto u rubrici PC Legends, dok je rubrika Retro posvećena RPG igri Nox. U rubrici Konzole, opisali smo Killzone 2, koji se neće pojaviti za PC.

Peta epizoda serijala Sam & Max, What’s New, Beelzebub? zazlužila je vodič, a u rubrici Download nalaze se linkovi ka najnovijim demoima i zakrpama.

Od 12. marta, najnovije izdanje e-magazina PC Igre, možete da preuzmete sa sajta www.pcigre.com, a kao što je i uobičajeno, novo izdanje naći ćete i kao redovan prilog na DVD-u uz martovsko izdanje časopisa PC Press.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop
Računari i Galaksija
Tagovi: ,