PC Press 195 u prodaji

U očekivanju nove, lepše i bolje godine, časopis “PC” donosi retrospektivu gedžeta koji su nas oduševili, ali i prikaze uređaja namenjenih poslovnom svetu koji tek treba da se navikne na život u oblacima. Za one koji još nisu pisali Deda Mrazu, priložen je jedinstveni “Vodič za prazničnu kupovinu”. Srećna vam Nova godina…

PCPress-195-cover

PCPress-195-content_01Najbolje iz 2112.

Retrospektivni decembar nas navodi na razmišljanje o stvarima koje smo uradili ili je trebalo da uradimo ove godine, propuštenim ili iskorišćenim prilikama, te događajima koji su 2012. godinu učinili važnom. Mi je pamtimo po gedžetima, pa predstavljamo naše favorite…

 

PCPress-195-content_02Hero: Kamera za heroje

Kada se neko bavi nesvakidašnjim aktivnostima, želi to i da podeli s drugima, a najbolji način je kroz snimak. Konačno postoji način da se taj snimak napravi, bez nošenja kabaste opreme. Dobrodošli u svet GoPro Hero kamera.

 

PCPress-195-content_03Microsoft Office 2013

Masovnoj migraciji ka cloud‑u nije odoleo ni veliki Microsoft Office. Microsoft‑ova vizija, da jednako jednostavno koristite Office aplikacije na svim uređajima, je ambiciozna i obećava, ali podrazumeva i adekvatnu platformsku i infrastrukturnu podršku. I topao doček korisnika, što je možda i najvažnije.

Pročitajte i:  Spremni za promene?

 

PCPress-195-content_04Dell XPS 12: Okret i dodir

Novi Dell ultrabook se izdvaja ekranom full HD rezolucije osetljivim na dodir, ali i mogućnošću da taj ekran okrenete za 180 stepeni i tako notebook pretvorite u tablet. Savršeno okruženje za Microsoft Windows 8.

 

PCPress-195-content_05Kindle Paperwhite

Popularni čitač elektronskih knjiga postao je za generaciju bolji – Amazon je predstavio nove Kindle uređaje, dodajući funkcije, ali i oduzimajući opcije koje se nisu često koristile. Pogledajmo Kindle Paperwhite.

 

PCPress-195-content_06AMD Trinity i njegova grafika

AMD polako usavršava Fusion koncept u očekivanju pravog odziva proizvođača softvera koji tek treba da prilagode aplikacije CPU + GPU saradnji. Upoznajmo AMD Trinity generaciju procesora.

 

PCPress-195-content_07DMS: Izgubljeni u dokumentima

Zatrpani smo gomilom papira, na diskovima su milioni fajlova. Sve potrebno, sve korisno… i sve nedostupno. Svi znamo po delić, a niko ne zna sve. Rešenje se zove DMS, a domaća ponuda takvih rešenja je odlična.

 

PCPress-195-content_08Život u oblaku

Nove generacije uređaja i servisa približili su cloud computing najširem krugu korisnika. Mnogi za sada kombinuju cloud servise sa resursima lokalne mreže, ali može li se potpuno preći u oblake? Pokušali smo…

Pročitajte i:  Moj DMS digitalna platforma (sa modulom za arhivsku knjigu) kao rešenje za efikasno poslovanje i zelenu budućnost

PCPress-195-content

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,