ERP 2024

PC Press: Facebook login

Naslovna

Servis PCPress.info od danas je dostupan svim korisnicima Facebook servisa pod istim uslovima kao i svim registrovanim PCPress.info korisnicima.

To znači da svi registrovani korisnici Facebook-a ne moraju posebno da se prijavljuju kao korisnici sajta PCPress.info, te ne moraju da kreiraju i potvrđuju poseban korisnički nalog da bi pristupili svim sadržajima ili da bi komentarisali vesti, jer se na PCPress.info možete ulogovati sa vašim postojećim Facebook nalogom.

O privatnosti

PCPress.info koristi Facebook servis za logovanje i nema nikakav uvid u podatke koje ste ostavili na Facebook sajtu. Podaci koje ste označili kao javne, biće dostupni i drugim Facebook korisnicima, a podaci koje ste označili kao privatne biće vidljivi samo vašim Facebook prijateljima. PCPress.info koristi Facebook servis u skladu sa Facebook odredbama o zaštiti privatnosti.

Logovanjem na PCPress.info nećete se automatski ulogovati na Facebook.

Logovanjem na Facebook, nećete se automatski ulogovati na PCPress.info.

Za Facebook logovanje nije potrebna nikakva instalacija – ne instalirajte Facebook aplikaciju u vaš Facebook profil, jednostavno na PCPress.info izaberite Facebook login i prijavite se sa vašim Facebook podacima (user-email/pass).

Pročitajte i:  Influenseri dobijaju novac za promovisanje kineskih kopija dizajnerskih proizvoda

Pogledajte nove informacije o mogućnostima sistema PCPress.info

Izvor: PC Press

Facebook komentari: