ePlaneta

Top50 2023: Glasajte za nagradu Pobednik publike, najbolje mesto na internetu u 2023.

U okviru PC Press Top50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji posebno mesto je rezervisano za Nagradu publike. Ko bi drugi verodostojnije i merodavnije presudio šta je najbolje, najzanimljivije i najinteresantnije što se može pronaći na (uslovno rečeno) domaćem internetu? Kao i do sada, konačnu odluku prepuštamo vama, našim čitaocima!

PCPress.rs Image

PC Press Top50 glasanje je počelo: Glasajte za najbolju onlajn stvar u Srbiji u 2023. godini!

Tretiramo ravnopravno sajtove, portale, aplikacije, društvene mreže – zaista smo želeli da sve što je moguće pronaći onlajn bude dostupno vama na glasanju. Tražili smo vaše predloge, dostavili ste ih, prošli smo kroz njih i one sa najviše glasova stavili u listu potencijalnih kandidata.

Kao i prethodnih godina, zarad najmerodavnije i najkvalitetnije moguće realizacije, glasanje će se obavljati na Fejsbuku, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Da biste glasali, pošto se glasanje obavlja javno preko društvene mreže Facebook, morate imati Facebook nalog. Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas! Stoga, glasajte za svoje favorite!

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

Glasanje traje tačno sedam dana, od srede 10.01.2024. u 16:45 do srede, 17.01.2024. 16:45, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen. Evo i liste od 10 predloga:

Direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a. Najzad, možete glasati i direktno odavde, premda imajte u vidu da ćete svejedno biti upitani za svoje Facebook kredencijale kako bi se obezbedila verodostojnost glasanja.

Izbor 50 najboljih onlajn stvari, široj javnosti poznat pod nazivom Top50, održava se od 1997. godine. Visok kredibilitet ovog izbora, njegova popularnost i značaj, rezultat su velikog poverenja koje je redakcija PC Press-a, kao organizator i osnivač događaja, stekla u profesionalnim informatičkim krugovima.

Pročitajte i:  PC Press video: Zvuci Balkana u digitalno doba | prof. dr Dimitrije Golemović

Cilj je da na domaćem internet nebu pronađemo, afirmišemo i podržimo sajtove, aplikacije i naloge na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazalisvojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe. Stručni žiri bira najbolja online mesta, s jednim izuzetkom – jedno od priznanja je rezervisano za nagradu publike, i ono se dodeljuje onome za koga čitaoci PC Press-a glasaju putem javnog glasanja organizovanog preko mreže Facebook.

Priznanje Top 50 se dodeljuje po kategorijama:

– Vesti i Mediji
– eMarket
– Poslovni i društveni servisi
– Obrazovanje i kultura
– Dom i porodica
– Sport i (avan)turizam
– Mobilne aplikacije i
– Društvene mreže.

U svakoj kategoriji postoji do pet ravnopravnih dobitnika priznanja, a jedan od njih je „prvi među jednakima“ pobednik kategorije. Priznanje Top 50, raskošno dizajniranu plaketu dobijaju svi, dok je za pobednike po kategorijama rezervisana i statua pobednika.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,