PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

Zašto je pojam digitalni marketing pogrešan, da li ljudi imaju poverenja u Google, da li je oglašavanje na Google-u dovoljno, da li je Gemini AI alat bolji od ChatGPT-a su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Miroslavom Vargom, Martech specialistom u Escape Digital Agenciji.

PCPress.rs Image

Priča našeg ovonedeljnog gosta će biti veoma korisna svima koji se bave marketingom na digitalnim platformama, ali će biti i zabavna jer od svakog svog nastupa ume da napravi odličnu predstavu. Studirao je strojarstvo i brodogradnju, živi u Osjeku, posao mu je oglašavanje na Google-u, nosilac je svih Google sertifikata i jedini je Google sertifikovani trener na svetu sa titulom dede, šestoro unučića i sedmo na putu. Gost ove emisije je Miroslav Varga.

Ceo video intervju sa Miroslavom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Pročitajte i:  Google ponovo odlaže gašenje kolačića

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *