BIZIT plus

PC Press video: DMS – Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

Da li je danas poslovanje bez papira moguće, šta je eRačun, šta se dešava sa dokumentima kojima je istekao rok čuvanja su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Nenadom Solujićem, direktor kompanije Docloop.

PCPress.rs Image

Nenad je jedan od prvih zaposlenih u Docloop-u, a svoju karijeru započinje na poziciji Konsultanta u maju 2018. godine, da bi nedugo zatim napredovao na poziciju Menadžera partnerske mreže. U narednom periodu postepeno dobija nove uloge i stiče adekvatna znanja, da bi u junu 2021. godine stupio na funkciju CEO, odnosno Direktora kompanije. Od samog početka pored ekonomskog usmerenja je fokusiran na tehnološki napredak i inovacije, kojima je omogućio kompaniji da ostvari uspeh i postavi nove standarde u razmeni i upravljanju elektronskim dokumentima. Nenad je izuzetno vredan, radan, odgovoran, posvećen poslu, usmeren ka cilju i ostvarenju rezultata, sklon inovacijama i traganju za novim softverskim dostignućima. Poseduje odlične organizacione i liderske veštine kao i komunikativne sposobnosti koje mu pomažu da na uspešan način predstavlja Docloop u najboljem svetlu na tražištu i u isto vreme gradi tim saradnika usmerenih na zajedništvo, napredak i razvoj kompanije. Sa Nenadom na čelu Docloop kompanija nudi različita softverska rešenja i digitalne alate koji omogućavaju firmama da unaprede svoje poslovne procese i ostvare digitalnu transformaciju koja predstavlja put ka prelazu u efikasno privredno društvo i prati razvojne trendove.

Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group

Docloop je jedini licencirani informacioni posrednik od strane Ministarstva Finansija Republike Srbije za razmenu e-faktura i drugih e-dokumenata. Kompanija je osnovana 2018. godine u Beogradu, a na samom početku glavni fokus im je bila edukacija i informisanje javnosti kroz edukativne sminare i predavanja što je kasnije rezultiralo da steknu poverenje i sklope saradnju sa preko 5000 klijenata širom Srbije i regiona. Proizvodi Docloop-a uključuju: Moj eRačun, Moj DMS, eKnjigovodstvo i razvoj održivih poslovnih projekata – ESG izveštaja. Misija kompanije: Pouzdan partner koji inovativnim rešenjima unapredjuje poslovanje i pomaže u procesu digitalne transformacije i zaštiti životne sredine. Vizija kompanije: Inspirišemo kompanije da naprednim rešenjima razvijaju održivo poslovanje po najvišim standardima i ostvare pozitivan uticaj na životnu sredinu.

Ceo video intervju sa Nenadom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *