Data centri 2024

PC Press video: SaaS rešenje za razmenu eFaktura sa celim svetom! | Irena Josipović i Emin Devlić, Unimaze

Kome su potrebna Unimaze rešenja, kakva je integracija sa ERP-om, po čemu se Unimaze rešenje razlikuje od sličnih, kako su korisnici zadovoljni, kako izgleda raditi u Unimaze-u, kakve mogućnosti imaju zaposleni za edukaciju i napredovanje su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Irenom Josipović, Scrum Master, HR i office manager, Unimaze i Eminom Devlićem, Sales Manager, Unimaze.

PCPress.rs Image

Irena Josipović je jedan od ključnih članova Unimaze menadžment tima već 5 godina na teritoriji Srbije. Pre nego što se pridružila Unimaze Softveru, stekla je dragoceno iskustvo u finansijskom bankarskom sektoru kao i internacionalnim i domaćim kompanijama na pozicijama Senior Internal Auditor-a. Sa stečenim veštinama u vođenju timova, upravljanju projektima i analizi poslovnih procesa, trenutno se nalazi na poziciji Scrum Master i HR manager.

Emin Devlić je stručnjak sa više od deset godina iskustva u prodajnim aktivnostima, analizi poslovnih sistema i upravljanju prodajnim projektima. Trenutno radi kao Sales Manager u Unimaze Softveru, gde vodi lokalne i regionalne prodajne aktivnosti i održava odnose sa ključnim klijentima. Prethodno je obavljao ključne uloge u nekoliko IT kompanijama stičući na taj način bogato iskustvo u različitim sektorima. Sa veštinama kao što su kvalifikovanje prilika, analiza poslovnih i prodajnih podataka i vođenje timova, Emin je spreman da donese vrednost svakom projektu ili timu sa kojim sarađuje.

Pročitajte i:  PC Press video: Kako se gradi brend i šta je (zlo)upotreba brenda? | Tanja Vasojević, Tadaaa Agency

Ceo video intervju sa Irenom i Eminom možete pogledati na linku ispod:

Na PC Press YouTube kanalu pored ovakvog tipa videa očekujte razne druge teme, goste i formate. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji kreiramo, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom PC Press YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *