Perihard postao zvanični Lexmark partner

CVP_Lexmark_service_partner_logo2012Perihard inženjering je postao zvanični Lexmark Expert Service Partner,  što je rezultat obostranog prepoznavanja velikog potencijala koji se očekuje od ove saradnje.

Trend upravljanja štampom kroz modernizaciju opreme i optimizaciju troškova zahvatio je srpsko tržište, a ova saradnja će ubrzati informisanje kompanija o prednostima  modernih printing rešenja, kao i njihovu implementaciju.

Perihard želi da ukaže da u ovom trendu leži budućnost štampe, koja više nema alternativu, a govori se o potpunoj optimizaciji:

•             angažovanog hardware-a

•             software-a, kojim se upravlja svim uređajima i aktivnostima korisnika

•             radnog vremena zaposlenih

•             korišćenja papira

“Iskustva stečena  u prethodnih 25 godina, partnerski odnos sa korisnicima, praćenje najnovijih tehnologija i  njihova implementacija u realnim poslovnim uslovima, čine Perihard vodećim nezavisnim implementatorom MPS rešenja u Srbiji. Saradnja sa Lexmark-om će svakako unaprediti naše aktivnosti i pružiti našim klijentima više mogućnosti u izboru optimalnog printing rešenja”  izjavila je Bogdanka Pešić, direktorka kompanije Perihard inženjering

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,