ePlaneta

PickBox Mts: Preko 70 najboljih filmova i serija na TV-u

Pickbox, novi paket sa preko 70 najaktuelnijih serija i najlepših filmskih klasika, od sada je ekskluzivno dostupan na mts TV. Nova ponuda sa više hiljada sati najatraktivnijih i najpopularnijih TV serija, filmova i dečijih sadržaja, koristi SVoD (Subscription Video on Demand) servis, koji omogućava gledanje neograničenog broja naslova i epizoda različitih žanrova, u bilo kom trenutku i bez reklama.mts_Pickbox__610x363

Po ceni od 575 dinara mesečno, u okviru mts TV usluge Video klub, na Pickboxu se bez ikakvih organičenja mogu gledati aktuelna ostvarenja najboljih svetskih studija kao što su Dizni, ABC, BBC, CBS, ITV, MGM i Soni.

PROČITAJ JOŠ: Šta je i kako radi PickBox?

 

Tako se  u domaćinstvima u celoj Srbiji, sada mogu pratiti hitovi svetskih produkcija poput Čiste hemije (Breaking bad), Kuće od karata (House of cards), Poaroa (Agatha Christie’s Poirot), Doktora za seks (Masters of Sex), Semena života (Extant), kao i najnovije hit serije kao što su Transparentno (Transparent) i serija Fargo.

U toku promotivnog perioda, od 1. do 15. septembra, svi mts TV korisnici imaće priliku da besplatno isprobaju Pickbox i upoznaju se sa najrazličitijim filmskim i serijskim sadržajima. U drugoj polovini meseca, svim zainteresovanim korisnicima biće omogućena besplatna aktivacija paketa, kao i gledanje sadržaja bez ikakve nadoknade do kraja septembra.

Pročitajte i:  Radnici Samsunga započeli trodnevni štrajk

Pickbox.tv pokrenut je 2014. godine i dostupan je na iOS i Android uređajima, kao i na računarima i Smart TV-ima, a od septembra ove godine dostupan je i svim korisnicima mts TV-a Telekoma Srbija.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , ,