BIZIT plus

Pixel telefoni dobijaju niz novih funkcija

Google Assistant takođe dobija ažurirane glasovne opcije.

PCPress.rs Image

Niz novih i korisnih funkcija

Google je upravo dodao niz novih funkcija za vlasnike Pixel pametnih telefona. Prvo, postoji značajno poboljšanje funkcije detekcije saobraćajnih nesreća, jer sada ne samo da kontaktira hitne službe, već automatski deli informacije o realnom vremenu i položaju sa kontaktima za hitne slučajeve. Takođe, novo ažuriranje olakšava pokretanje deljenja u hitnom slučaju ili zakazivanje provere sigurnosti omogućavajući upravljanje glasom.

Funkcija snimanja je takođe dobila veliko ažuriranje sa novom mogućnošću izvoza transkripata u Google dokumente i generisanja oznaka na osnovu govornika. Na taj način lakše je kasnije pronaći klip koji želite. Takođe, ažuriran je i tajmer za fotografiranje, omogućujući pokretanje fotografija uz odbrojavanje pokretanjem šake. Ova opcija funkcioniše samo za telefone Pixel 6 i novije modele.

Ako imate Pixel 7 Pro model, postoji ažuriranje za makro fokus. Ako imate Pixel 7 Pro model, postoji ažuriranje za makro fokus. Ova funkcija sada može da obrađuje fotografije i video zapise kao na primer detaljan prikaz bube koja se penje na cvet ili nešto slično tome. Za sve vlasnike Pixel telefona, Google Assistant dobija novi sjaj, sa nizom novih glasovnih opcija i novih jezičkih funkcija. Takođe, postoje nove emoji pozadine koje omogućuju mešanje i uparivanje slika sa šarama i bojama kako biste kreirali jedinstvene pozadine. Ažuriranje donosi još više pozadina putem dinamičkih bioskopskih (3D) opcija.

Pročitajte i:  Google testira novi izgled donje trake za pretragu

Vlasnici Pixel Watch-a takođe nisu bili zanemareni. Postoji nova funkcija koja prati otkucaje srca, funkcija za automatsko pauziranje i dugo očekivana opcija za praćenje kiseonika u krvi. Ove funkcije su dostupne odmah, ali može proći nekoliko dana ili nedelja pre nego što ažuriranje stigne na vaš uređaj.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,