PlanPlus unapredio mape i sajt

PlanPlus poručuje da pregledate novu, veću mapu na unapređenoj verziji sajta. Ali i proširenu pretragu gde su omogućili jednostavnije kretanje kroz sajt www.planplus.rs

2016-04-28 (1)

PlanPlus, prva digitalna mapa, u svim verzijama, godišnje ima 18. i više miliona poseta, dok na dnevnom nivou PlanPlus poseti preko 55.000 korisnika, odnosno 1.500.000 mesečno.

Ovako velikom broju poseta doprineo je sadržaj najpreciznije i najdetaljnije mape s bazom javnih objekata koja se ažurira na dnevnom nivou, s tačnom lokacijom i informacijama o javnom gradskom prevozu. Poslovni katalog sadrži listu najpopularnijih firmi u Srbiji.

PlanPlus je optimizovan sajt za pristup i sa tablet-a i sa mobilnih telefona. Podsećamo da je PlanPlus aplikacija za android mobilne telefone potpuno besplatna i unapređena, te da je možete u svakom trenutku preuzeti na playstore-u preko vašeg telefona ili tableta.

PlanPlus aplikacija ne zahteva kreiranje naloga i prijavu korisnika, pa je vrlo laka za korišćenje van kuće i kada niste u mogućnosti da budete za računarom. Aplikacija omogućava prikaz mape u 2,5D perspektivi, koji se može lako vratiti na standardni prikaz jednim klikom na ikonicu kompasa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,