BIZIT 2022

Počela gradnja Navigator Business Centra 2 vredna 45 miliona evra

Svečanim polaganjem kamena temeljca na mestu izgradnje Navigator Business Centra 2, na Novom Beogradu, obeležen je početak još jednog važnog projekta kompanije MPC Properties. Vrednost investicije novog poslovnog objekta klase A, procenjuje se na više od 45 miliona evra, a otvaranje objekta planirano je za prvi kvartal 2020. godine.

Navigator Business Centra 2 je moderna i održiva poslovna zgrada A klase, koja se sastoji od podzemne garaže na tri nivoa, kapaciteta petsto parking mesta, prizemlja i osam spratova. Projektovana je i gradi se u skladu sa LEED standardima zelene gradnje.

PCPress.rs Image

Lociran je u središtu poslovnog dela Novog Beograda, uz odličnu povezanost sa ključnim gradskim lokacijama, a na samo petnaest minuta od aerodroma Nikola Tesla. Ovaj poslovni centar prostiraće se na ukupnoj površini od 50.000 kvadratnih metara, od koji će 27.000 biti namenjeno izdavanju. Naziv objekta ukazuje da je reč o drugoj fazi postojećeg poslovnog kompleksa, koji već predstavlja atraktivnu biznis destinaciju u gradu i koji se izdvojio svojom lokacijom, autentičnom arhitekturom i modernim konceptom.

Tržište nekretnina u Srbiji predstavlja veliki potencijal za razvoj čitavog regiona, a mi kao najveći investitor i vodeća kompanija za razvoj nekretnina u ovom delu Evrope umeli smo to da prepoznamo. Procenili smo da je upravo sada idealan trenutak za nove objekte i ovom investicijom odgovaramo na zahteve tržišta i zakupaca za poslovnim objektom koji može da odgovori na sve izazove i potrebe savremenog poslovanja”, izjavio je ovom prilikom Ingo Nissen, direktor MPC Properties.

PCPress.rs Image

Navigator Business Centar 2 predstavlja još jednu važnu investiciju u portfelju kompanije u kome se nalaze objekti poput UŠĆE Shopping Centra, Mercator Centra Beograd, Ušće Tower I i II poslovnih centara, Navigator Business Centra, kao i drugih poslovnih i komercijalnih objekata, građenih po najvišim svetskim standardima. Novim poslovnim objektom upravljaće kompanija Confluence Property Management.

 

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,