BIZIT plus

Počelo predlaganje kandidata za jubilarni 25. Top50 izbor najboljih online stvari

Akcija PC Press Top50, izbor najboljih online ostvarenja koji organizujemo već četvrt veka, otvorena je za vaše predloge. Ove godine jubilarni 25. put 🥳 pretražujemo domaći Internet tragajući za najboljim sajtovima, nastupima na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama… Da ne bismo propustili neke važne i hvale vredne online nastupe, potrebna nam je pomoć čitalaca koji će nominovati kandidate koje smatraju vrednim laskavog epiteta Top50 za 2021. godinu.

PCPress.rs Image

Pravila za nominaciju su:

  • Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija mora biti na srpskom jeziku, na jednom od dva pisma. Nastupi mogu biti i višejezični, s tim da jedan od jezika mora biti srpski.
  • Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija je morao da postoji tokom čitave 2021. godine.
    U obzir nećemo uzimati sadržaje koji su pokrenuti posle 1. februara 2021.
  • Sajt/nastup na društvenoj mreži/aplikacija ne sme biti uvredljive sadržine (sadržaj ne sme da vređa manjinska, verska, nacionalna i politička prava).
  • Rok za nominacije je petak 7. januar 2022. godine u 23:59.

Kako poslati predlog?

Čitaoci imaju značajan doprinos u realizaciji Top50 manifestacije. Svi posetioci sajta pcpress.rs mogu da predlože svoje omiljene Internet lokacije za jedno od Top50 priznanja. Sve što treba da uradite je da odete na ovaj link ili klikom na boks ispod otvorite i popunite kratku formu. Predlaganje nije ograničeno brojem i svaki posetilac našeg sajta može da predloži koliko god kandidata želi. Broj poslatih predloga za istu Internet lokaciju nije presudan, što znači da je dovoljno poslati predlog jednom, jer se svaki predlog pažljivo uzima u obzir. Za svaki online nastup potrebno je da ga svrstate u jednu od tri velike grupe a to su: Web sajt, Mobilna aplikacija, Nalog na društvenoj mreži. 

Pročitajte i:  Top50 2023: Facebook stranica Eko straža osvojila Nagradu publike

Na osnovu vaših predloga i predloga stručnog žirija, napravićemo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri proširen članovima žirija po pozivu, uglednim pratiocima i poznavaocima domaćeg parčeta digitalnog univerzuma. Biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta. Želimo da na jednom mestu okupimo ono najbolje što domaće parče Interneta ima, i zato vas pozivamo da nam pomognete u tome i pošaljete svoje predloge!

Facebook komentari: