Počelo prijavljivanje za BIZIT konferenciju 2017!

Konferencija BIZIT pod nazivom “Prirodno digitalno”, održaće se 1. i 2. novembra ove godine, u Klubu poslanika, Tolstojeva 2, Beograd. Nakon tri godine BIZIT je, među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu, a koji je prošle godine okupio preko 500 učesnika. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT će i 2017. godine okupiti najznačajnije stručnjake iz oblasti primene savremenih poslovnih ICT rešenja, što je dovoljan razlog da ne propustite ovogodišnji BIZIT.

PCPress.rs Image

Već sam naziv konferencije – “Prirodno digitalno” ukazuje da je ovogodišnja ideja BIZIT-a da pruži uvid u perspektive digitalne dimenzije, da pokaže put za efikasnu digitalnu migraciju i integraciju tehnoloških unapređenja u sve sfere poslovanja. Centralne teme, dvodnevnog skupa, biće data centri bliske budućnosti, uz poseban akcenat na bezbednost podataka i poslovni softver – sagledaće se napredak i perspektive ERP, CRM, PDM, BI programa, kao i neophodnost njihove integracije, ali će biti reči i o svim ostalim softverskim paketima koji se koriste, bilo lokalno ili u cloud-u.

Tema  ‘Internet of Things’ i panel o nastanku i napretku pametnih gradova, kojem će prisustvovati gradonačelnici i predsednici svih opština Srbije, biće jedna od najaktuelnijih ove godine. Paneli BIZIT-a obećavaju uvek vrlo dinamičan dijalog učesnika što se očekuje i ovog puta. Na panelu: “ Licenciranje i zaštita intelektualne svojine – zakonska regulativa, softverska piraterija se očekuju predstavnici državnih institucija i regulativnih tela, kao i predstavnici privrede i filmske industrije. U okviru panela “E-commerce – perspektive e-commerce u Srbiji i regionu, poverenje u on-line kupovinu, e-plaćanje”, očekuju se predstavnici stranih e-commerce kompanija, dok će se Panel “Budućnost telekomunikacionih operatera” baviti poslovnim vizijama TELCO kompanija. O zapošljavanju i obrazovanju, gorućem problemu IT industrije u regionu diskutovaće predstavnici države, privrede i obrazovnih institucija.PCPress.rs Image

Pročitajte i:  UA Day konferencija u Beogradu: višejezičan, digitalno inkluzivan internet za sve

Za sve koji žele da unaprede ili usavrše svoje znanje u okviru tema bezbednosti, menadžmenta, marketinga, prodajnih veština i poslovne primene konkretnih rešenja biće i niz edukativnih radionica, uz učestvovanje eminentnih predavača, stručnjaka u ovim oblastima.

Neki od partnera ove konferencije su mts Telekom Srbija, Enetel Solutions, Vesimpex, Hewlett Packard Enterprise, AB Soft, GoPro, Allied Telesis, Eccentrix, Original, Čikom, koji svojim učešćem svedoče da BIZIT sledi korake zacrtane na prošlogodišnjoj konferenciji, a to je dalja digitalna transformacija poslovanja. Ovogodišnji d!business Partner BIZIT-a je CEBIT.

Prijavu za učestvovanje na konferenciji BIZIT 2017 možete već danas potražiti na sajtu www.bizit.rs i iskoristiti privlačne popuste za ranu prijavu. Za učesnike prethodnih konferencija, kao i za učestvovanje većeg broja posetilaca iz iste kompanije pripremljeni su i dodatni popusti koji mogu da se sabiraju.

Izvor: PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , ,