ERP 2024

Počinje Vip Beach Masters 2013

U Novom Sadu danas počinje CEV Evropsko prvenstvo u odbojci na pesku – Novi Sad Masters 2013, jedan od najprestižnijih turnira koji se održava pod okriljem Evropske odbojkaške konfederacije (CEV).

2012 CEV Beach Volleyball European Championship Masters in Novi Sad, Serbia, Friday, July 06, 2012. (credit: Pedja Milosavljevic/thepedja@gmail.com/+381641260959)

Turnir treću godinu zaredom organizuju kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, a naša zemlja je imala čast da bude domaćin i dva izuzetno jaka CEV Challenger turnira 2009. i 2010. godine. Turnir na Štrandu traje do subote, 20. jula, a ukupni nagradni fond iznosi čak 25.000 evra, koje je obezbedila kompanija Vip mobile. Ulaz na tribine je slobodan za sve posetioce, koje očekuje sjajan zabavni program, brojne nagrade i druga iznenađenja.

Za takmičenje se prijavilo čak 74 timova iz 28 evropskih zemalja, što već govori o velikom interesovanju takmičara i uzbudljivim mečevima koji nas očekuju u Novom Sadu. Srbiju će ove godine predstavljati četiri tima, i to Siniša Antonić/Slobodan Galešev, Saša Surla/Đorđe Klašnić i Miljan Kiković/Marko Nikolić, koji takmičenje kreću iz glavnog žreba, dok će se kroz mečeve u kvalifikacijama za ulazak u završnicu turnira boriti Nenad Simeunović/Nenad Tatić.

Na novosadskoj obali Dunava, prvi put u istoriji odbojke na pesku, organizuje se i CEV kontinentalni kup u kadetskoj konkurenciji – kvalifikacije za Olimpijske igre mladih. Najbolje kadetkinje i kadeti iz Srbije, Švajcarske, Španije, Italije i Malte boriće se 19. i 20. jula na Štrandu za odlazak na plasman na najznačajnije takmičenje za sportiste starosti od 14 do 18 godina.

Danas od 17 časova počinje i Vip Beach Masters škola odbojke za najmlađe posetioce turnira uzrasta do 14 godina, koju će voditi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Časovi odbojke sa Vanjom biće nastavljeni i od srede do petka (17-19. jul) u terminima od 10 i 17 časova, kao i u subotu (20. jul) od 14 časova. Škola odbojke je besplatna i svi mališani koji žele da se oprobaju u ovom letnjem sportu treba samo da se pojave na peščanim terenima novosadskog Štranda.

Više informacija na: http://www.beachmasters.rs/pocetna.1.html

Izvor: www.vipmobile.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,

2 thoughts on “Počinje Vip Beach Masters 2013

Comments are closed.