ERP 2024

Poklanjamo G Data antiviruse

Za sve svoje čitaoce redakcija PC Pressa je, u saradnji sa kompanijom Singi, pripremila posebno iznenađenje. Reč je o korisnom i vrednom poklonu koji čeka kupce u PC Pressovoj prodavnici – antivirus G Data Total Protection 2013. Naime, svako ko (namerno ili slučajno) zaluta na web adresu prodavnica.pcpress.rs i tu pronađe nešto za sebe, u vrednosti od najmanje 3.000 dinara, postaće vlasnik G Data Total Protection antivirusa, čija je vrednost 4.830 dinara.

Pack_shot_-_Consumers_-_G_Data_TotalProtection_2013Promotivni period traje do kraja marta, pa će svako ko, na primer, poruči godišnju pretplatu na časopis PC Press po ceni od 3.570 dinara, na poklon dobiti i kompletno rešenje za bezbednost računara ili mobilnog uređaja. U okviru ovog sveobuhvatnog bezbednosnog paketa nalaze se tehnologije koje će sprečiti računarske viruse, upade hakera, spam, i druge internet pretnje. Među alatima za zaštitu, na raspolaganju su i sistem za backup, modul za zaštitu poverljivih podataka od gubitka ili neovlašćenog kopiranja, sistem za bezbednosno “štelovanje operativnog sistema, kao i mogućnost izrade posebnog DVD-a za čišćenje računara koji su već zaraženi.

Pročitajte i:  PC Press video: Korisnik ne želi da kupi vaš proizvod već rešenje za svoj problem!, Miroslav Varga

G-Data Total Protection je zaštita koju bez bojazni možemo preporučiti, a zahvaljujući našoj akciji, možete je dobiti gratis uz neko od PC Pressovih izdanja, sve do 31. marta.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,

1 thoughts on “Poklanjamo G Data antiviruse

Comments are closed.