Pravila korišćenja sajta

Uslovi korišćenja

Dobrodošli na www.pcpress.rs, zvanični sajt izdavačkog preduzeća PC Press doo. PC Press omogućava korišćenje usluga i sadržaja sa svog sajta, u skladu sa Uslovima korišćenja koji se primenjuju na sve sadržaje i usluge sajta PCPress.rs. Korišćenjem bilo kog dela sajta, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Autorska prava

PC Press polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vdeo i audio snimke, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje sadržaja bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

PC Press zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

PC Press će odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na PC Press sajtu ugroženo autorsko ili neko drugo pravo. Ukoliko se utvrdi povreda prava, sporni sadržaj biće skinut sa sajta.

Zaštita privatnosti

PC Press poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke o korisniku, PC Press neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećem licu, osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom i u slučaju kršenja pravila PC Press-a. Korisnici procesom registracije daju saglasnost da ih PC Press obaveštava o novostima i akcijama. Ukoliko to korisnici ne žele, mogu naglasiti na adresi pc@pcpress.rs

Sadržaj sajta

Sajt PC Press-a se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. PC Press ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem drugih strana na svom sajtu.

Komentari korisnika

PC Press zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju. Takođe, PC Press ne odgovara za komentare korisnika koji su odraz njihovog mišljenja.

Izmene i dopune uslova korišćenja

PC Press zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. PC Press neće biti odgovoran za moguće posledice koje proizađu iz takvih promena.

2 thoughts on “Pravila korišćenja sajta

  • 18. 09. 2023. at 21:42
    Permalink

    The site is good, but it would be even better if you added Login and Registration buttons in the header on the right site of menu like on this site https://www.bug.hr/” comment in “Coment” field on the button of the page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *