Predstavljen novi Philipsov Miracast monitor

Novi 23-inčni monitor kompanije Philips sa oznakom Miracast, omogućava bežično deljenje Full HD sadržaja sa malog ekrana na veliki.

239C4QHWA_1
Beograd, 2. april 2014:  Novim 23-inčnim Philips Miracast monitorom 239C4QHWAB, MMD,brand lincencirani partner za Philips monitore omogućava deljenje sadržaja prema Miracast standardima pružajući korisnicima bežično preuzimanje mobilnih sadržaja sa Android uređaja.

Iz ručnog uređaja na veliki monitor – zabava na Miracast način

239C4QHWA_3
U današnje vreme, domaćinstva poseduju niz uređaja sa malim ekranima i prirodno je da ljudi žele da dele sadržaj njihovih pametnih telefona i tableta sa prijateljima i porodicom preuzimajući video sadržaje i fotografije kako bi ih gledali na većem ekranu. Uz podršku Miracast tehnologije, 23-inčni Philipsov monitor Blade2, može podržavati sadržaj iz drugih sertifikovanih Miracast Android smart telefona i tableta, što omogućava korisnicima uživanje u multimedijskom doživljaju visoke rezolucije u realnom vremenu.
Miracast odlikuje i jednostavna upotreba jer se aktivira na monitoru jednostavnim pritiskom na dugme koje se nalazi na tastaturi baze. U osnovi to je kao HDMI bez kablova: nema potrebe za kablovima i konektorima niti za stvaranjem dodatnog nereda  narušavanjem urednog životnog prostora isprepletenim kablovima. Nakon što je Miracast dostupan na ekranu i uređaj je prepoznat, sve se odvija u briljantnom HD kvalitetu na većem ekranu, od interfejsa do aplikacija i video sadržaja.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora