Zebra

Predstavljen Victory portal

Svi ljubitelji online igara na sreću uskoro će moći da uživaju u najnovijem projektu Državne lutrije Srbije, Victory portalu, koji nudi više od stotinu najatraktivnijih i najnovijih online igara na sreću. Victory koristi najsavremeniju softversku platformu za priređivanje igara putem Interneta, koja je razvijena u saradnji sa kompanijom Playtech, svetskim liderom u ovoj oblasti.

U Victory ponudi igara nalazi se više standardnih vrsta pokera, od kojih je svakako najatraktivniji i u svetskim okvirima najpoznatiji Texas hold’em. U kazino ponudi nalaze se najpopularnije igre, kao što su rulet, blek-džek, američki, evropski i francuski rulet, bakara, mini rulet, kao i čitav niz raznih slot automata i interaktivnih igara. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač igara na sreću, na Victory portalu možete da na jednostavan način pristupite igrama, da zaradite i da se, u isto vreme, odlično zabavite.

Da biste pristupili Victory portalu, neophodno je da se registrujete u odgovaraćem klijent programu, koji možete besplatno skinuti sa adrese www.victory.rs. Pristup portalu omogućen je samo punoletnim licima, što se utvrđuje na osnovu provere podataka prilikom regirstrovanja.

Pročitajte i:  Tehnologija iza impresivnih igara uživo

Zahvaljujući visokim tehnološkim standardima softvera, svi igrači Victory portala su apsolutno zaštićeni, a bezbednost podataka je zagarantovana. Igračima je 24 sata na raspolaganju korisnička podrška, koja radi svih sedam dana u nedelji i trudi se da odgovori na sva pitanja ljubitelja online igara na sreću.

U skladu sa Zakonom o igrama na sreću, koji je prilagođen normativima Evropske unije, Državna lutrija Srbije jedina ima pravo da organizuje online igre na sreću u Srbiji i u potpunosti garantuje isplatu dobitaka igračima.

Sve online igre na Victory portalu su oporezovane u skladu sa Zakonom o igrama na sreću. Na ovaj način, Državna lutrija Srbije obezbeđuje dodatne uplate u budžet Republike Srbije. Iz sredstava Državne lutrije Srbije, a preko budžeta Republike, finansira se Crveni krst, socijalno humanitarne i stručne organizacije, preduzeća i ustanove koje sprovode programe za unapređenje socijalno-ekonomskog i društvenog položaja građana, kulturne organizacije, kao i projekti lokalnih samouprava.

Izvor: Državna lutrija Srbije

www.victory.rs
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,