Predstavljen Victory portal

PCPress.rs ImageSvi ljubitelji online igara na sreću uskoro će moći da uživaju u najnovijem projektu Državne lutrije Srbije, Victory portalu, koji nudi više od stotinu najatraktivnijih i najnovijih online igara na sreću. Victory koristi najsavremeniju softversku platformu za priređivanje igara putem Interneta, koja je razvijena u saradnji sa kompanijom Playtech, svetskim liderom u ovoj oblasti.

U Victory ponudi igara nalazi se više standardnih vrsta pokera, od kojih je svakako najatraktivniji i u svetskim okvirima najpoznatiji Texas hold’em. U kazino ponudi nalaze se najpopularnije igre, kao što su rulet, blek-džek, američki, evropski i francuski rulet, bakara, mini rulet, kao i čitav niz raznih slot automata i interaktivnih igara. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni igrač igara na sreću, na Victory portalu možete da na jednostavan način pristupite igrama, da zaradite i da se, u isto vreme, odlično zabavite.

Da biste pristupili Victory portalu, neophodno je da se registrujete u odgovaraćem klijent programu, koji možete besplatno skinuti sa adrese www.victory.rs. Pristup portalu omogućen je samo punoletnim licima, što se utvrđuje na osnovu provere podataka prilikom regirstrovanja.

Zahvaljujući visokim tehnološkim standardima softvera, svi igrači Victory portala su apsolutno zaštićeni, a bezbednost podataka je zagarantovana. Igračima je 24 sata na raspolaganju korisnička podrška, koja radi svih sedam dana u nedelji i trudi se da odgovori na sva pitanja ljubitelja online igara na sreću.

U skladu sa Zakonom o igrama na sreću, koji je prilagođen normativima Evropske unije, Državna lutrija Srbije jedina ima pravo da organizuje online igre na sreću u Srbiji i u potpunosti garantuje isplatu dobitaka igračima.

Sve online igre na Victory portalu su oporezovane u skladu sa Zakonom o igrama na sreću. Na ovaj način, Državna lutrija Srbije obezbeđuje dodatne uplate u budžet Republike Srbije. Iz sredstava Državne lutrije Srbije, a preko budžeta Republike, finansira se Crveni krst, socijalno humanitarne i stručne organizacije, preduzeća i ustanove koje sprovode programe za unapređenje socijalno-ekonomskog i društvenog položaja građana, kulturne organizacije, kao i projekti lokalnih samouprava.

Izvor: Državna lutrija Srbije

www.victory.rs
Facebook komentari: